Galerii: imetle Kriss Sooniku kevadist pesumoodi

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel toimub Tasku keskuses Lõuna-Eesti suurim moeüritus Fashion Meets Dance, mille kõrghetkeks on trendika pesumoe etendus rahvusvaheliselt tunnustatud Eesti pesudisainerilt Kriss Soonikult. Tegemist on disaineri esimese moeetendusega Tartus, kus publikut ootavad mitmed põnevad üllatused. 

Sõu keskseks karakteriks on Kriss Sooniku tüdruk, kes on erakordselt kaunis ja enesekindel, kuid sealjuures iseseisev ning veidi põikpäine. Ta julgeb jääda igas olukorras iseendaks. Esitlusele tuleb klassikaline kollektsioon, kuhu on kogutud erinevate hooaegade klientide lemmikud - läbilõige parimatest paladest. Materjalidena on kasutatud erinevates värvides kvaliteetset Prantsuse pitsi ning Itaalia trikotaaži.

«Mind inspireerib elu minu ümber, ideed on kõikjal õhus. Eriti saab muidugi värskeid mõtteid reisides ja põnevate inimestega suheldes. Mul on alati märmik või kaks kaasas, et kõik ideed üles kirjutada ja joonistada» räägib Kriss Soonik.

Mida aga eelistab kevadhooajal kanda trendikas disainer ise? «Sel kevadel on minu garderoobis väga tähtsal kohal värvid. Palju, erinevaid ja omavahel segatud. Olen muidu truu musta kandja, aga kevad on hea aeg natuke ennast värskusega ehmatada. Ainuke koht, kus mustale truuks jään, on minu pesugarderoob.»

Glamuurset moeõhtut Taskus juhib sarmikas Uku Suviste. Lisaks Kriss Sooniku pesumoele näeme ka keskuse enda kevadsuvist moeparemikku koondavat etendust, mille stilistika on teinud Katrin Kirsipuu ning pilkupüüdvat tantsushowd, kuhu on koondatud erinevas stiilis põnevad numbrid, Vanemuise balletist charlestoni ja moderntantsuni.

Moekat reedet on oodatud veetma kõik huvilised, ainus piirang on seotud vanusega – galale pääseb alates 18. eluaastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles