Paparatsod sunnivad Mel Gibsonit müüma Kariibi mere kinnisvara

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mel Gibson
Mel Gibson Foto: SCANPIX

Mööduval aastal lähisuhte vägivallasüüdistuste turmtule alla jäänud Oscari-võitja Gibson (54) teatas plaanist müüa oma Costa Ricas asuv kinnisvara.

Sellesse Kariibi mere ääres asuvasse Kesk-Ameerika riiki ostis Gibson puhkuseks sobiva maja kolm aastat tagasi, makstes selle eest 25 miljonit dollarit (295 miljonit EEK), kirjutab thaindian.com.

USA lõunaosa Florida poolsaarest mitte kaugele jäävasse riiki ostis Gibson maja oma sõnul selleks, et saada rahu kõmupiltnikest, kes üritasid temast salaja pilte teha.

Nüüdset otsust panna maja müüki 35 miljoni dollari eest põhjendab Gibson taas sama põhjusega, kuid nüüd on asi selles, et kõmupiltnikud on talle Costa Ricasse järgi jõudnud ja seega jällegi rahuliku äraolemise ära rikkunud, rääkis kinnisvara müüv maakler Sandra Miller Contactmusicule.

Kinnisvaral on oma nimi - Hacienda Dorada -, selle moodustab üks suurem maja, kus on seitse tuba ja kaks väiksemat maja, kus on mõlemas kaks magamistuba. Krundi juurde kuulub oma rannariba suuremast rannaalast nimega Playa Barrigona ja ka 200 hektarit ehtsat džunglit.

Mullu märtsis tehtud fotol on kujutatud Mel Gibsonit ja tema selleaegset kallimat ning lapse ema Oksana Grigorjevat Costa Rica rannal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles