Vaatamissoovitus: mine Mardi, Ere ja Rutega metsa!

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tütardega metsikus looduses» Mart, Rute ja Ere
«Tütardega metsikus looduses» Mart, Rute ja Ere Foto: Kanal 2

«Tütardega metsikus looduses» Kanal 2
Eetris kolmapäeviti kell 21.00

Rännumees Mart Reimann võttis oma 6-aastase Ere ha 8-aastase Rute kaasa ning asus matkale läbi sügisese Kõrvemaa vanavanemate poole. Matk kestis seitse päeva ja sellest tehti telesaade.

Armas, ilus ja vahetu telesaade. «Issand kui ilus,» tahaks tuntud telekangelanna eeskujul hõigata. Kõike on parasjagu: nii helgelt naeratava ema kommentaare oma tubli mehe ja vahvate tütarde kohta, isa asjalikku seletamist ja väikeste printsesside (see ei ole siin halvustavalt öeldud!) rõõmu ning jonni.

Alguses tundus, et kogu metsaretk ongi üles võetud mõne varre/statiivi otsas GoPro tüüpi seikluskaameraga, aga ei, tegelikult hiilis ka päris kaameramees kaasas. Üldmulje jäi ikkagi kenasti kodune, isegi amatöörlik, aga see muutis saate veelgi armsamaks.

Ma ei saanud küll aru, miks pidi jalgsimatk alguse saama koduõuelt kopteriga, aga mis mul siin viriseda, kui see tüdrukutele meeldis. Häiris hoopis rohkem saate muusikavalik – iseloomutu nagu kaubanduskeskuses või liftis. Pildiline osa oli palju meeleolukam.

Saade saaks informatiivsem, kui meile oleks näidatud, mida nädalasele matkale noorte daamidega oleks tark kaasa pakkida – küllap see oleks meeldinud saadet toetavatele jahi- ja matkapoodidele. Kahju ei teeks ka infograafika, mis kaardil kuvaks, kus ja kui palju matkasellid läbisid. Aga vaatamissoovituse annan selletagi.

Aga miks pärgli päralt paneb Kanal 2 sellise saate eetrisse vastu neljapäeva õhtul kell 21.00, kui Ere- ja Rute- vanused peaksid juba magama sättima ja nende isad hoopis Aktuaalset Kaamerat vaadata tahaksid? Küsin selle Kanal 2 käest järele ja ütlen siis teile ka. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles