2 Quick Start korraldab Bravos kõva jõulupeo

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2 Quick Start esitab homme Bravos materjali ka oma uuelt albumilt.
2 Quick Start esitab homme Bravos materjali ka oma uuelt albumilt. Foto: Taavi Kottise

Neljapäeva öösel astub Pärnu klubi Bravo jõulupeol lavale tõeline menubänd 2 Quick Start, mille uus album “2010” peaks samuti kohe müügile jõudma.

Bändi üks liige ja asutaja Alar Kotkas märkis, et 2 Quick Startil on seljataga töine aasta.
“Saime maha oma uue albumiga, andsime päris palju kontserte, tootsime muusikat telesaadetele,” loetles Kotkas.

Kuigi bändi värskest kauamängivast “2010” on meedias olnud juttu suvest saadik ja ansambel on andnud plaadiesitluskontserte, ei ole plaat füüsilisel kujul siiani müügile jõudnud.
“Plaat jõuab müügile sel nädalal,” ütles Kotkas portaalile 24tundi.ee. “Selle tootmise lõppfaas venis pikemaks, kui oleksime tahtnud, aga loodetavasti tuli hea plaat. See sisaldab 12 laulu, millest 10 on kirjutatud 2010. aastal ja kaks on laulud, mida oleme juba mõni aasta kontsertidel esitanud.”

Tulevikuplaanidest rääkides lausus Kotkas, et jõuludeks võtavad muusikud aja maha ja veedavad pühad pere seltsis.

Uuel aastal plaanib tuntud produktsioonitiim Kotkas-Laisaar-Paulus aga avaldada suisa ridamisi plaate.

“Lähitulevikus on kavas välja anda kolmest plaadist koosnev sari meie produktsioonist valminud vanemate ja uute hittidega,” avas Kotkas. “Samuti Pearu Pauluse sooloalbum, kus ta esitab pisut teistsugust muusikat, kui inimesed on harjunud temalt kuulma.”

Pärnakatele lubas Kotkas head pidu, millel saavad suvepealinlased aimu bändi uue plaadi materjalist.

“Bravos esitame nii oma kullafondi kuuluvaid lugusid kui laule uuelt plaadilt,” ütles Kotkas. “Usun, et tuleb kõva pidu, meie anname endast kõik, et Pärnu inimestel oleks lõbus ja et nad saaksid mõnusa kontserdielamuse.”

2 Quick Start astub lavale tuntud koosseisus: Alar Kotkas, Ilmar Laisaar ja Pearu Paulus. Bänd kaasab igaks esinemiseks rea häid muusikuid, mis võib paisutada bändi koosseisu kuni kümneliikmeliseks.

2 Quick Start asutati 1992. aastal, 1990 sai bändist tänu vanade lugude töötlusele ja tantsuhittidele Eestis menuk. Bändi tuntumate hittide hulka kuuluvad “Naerata”, “Neiu mustas kleidis”, “Ühega miljoneist” jt.

Bänd on koos värske plaadiga avaldanud viis albumit, millest eelmine, “Ühega miljoneist”, ilmus üheksa aastat tagasi.

Bravos assisteerib 2 Quick Starti DJ Vaido Pannel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles