Galerii: Miller Harrise eksklusiivsed lõhnad jõudsid Eestisse

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel kogunesid tuntud ja vähemtuntud naised Tallinna Kaubamaja Lõhnatuppa, et oma ninaga olla tunnistajaks: Miller Harrise nišilõhnad on lõpuks jõudnud Eestisse!

Miller Harrise parfüümiekspert Heath Keleher oli Londonist kohale sõitnud, et isiklikult selgitada, mis peitub Harrise lõhnade fenomeni taga. Miller Harris alustas parfüümide valmistamisega spetsiaalselt konkreetsele inimesele, mis tähendas, et sellist lõhnakombinatsiooni ei olnud maailmas kellelgi teisel. Samasuguse detailidele orienteeritusega on nad nüüd ka poelettidele jõudnud aroomide valmistamise juures.

Heath selgitas, et Miller Harrise iga parfüüm on endasse kätkenud mingi hetke. Näiteks see hetk iseendale, kui sa tunned pärastlõunast väsimust ning lähed ja teed endale tassikese teed. Selle hetke aroom, kui sa istud, käte vahel kuum teetass, aknast sisse hoovamas argipäevahelid – selle hetke emotsioonid on valatud pudelisse ...

Samasugune «hetkede lugu» peitub iga Harrise parfüümi taga. Miller Harrise parfüümimaja ühendab Prantsuse parfüümiloomise traditsioonid ja Londoni tänavate boheemlaslikkuse ja eklektika. Unikaalsetes ja isikupärastes parfüümides kasutatakse vaid  parima kvaliteediga naturaalseid komponente. «Looduse võimu vastu ei saa ühegi sünteetilise ainega,» põhjendas Keleher, miks eelistab Miller Harris oma lõhnades alati naturaalsust.

Külaliste hulgas oli erakordselt palju kauneid daame: Anne Reemann, Piret Kalda, Tiiu Järviste, Tiina Kruus, Ilomai Küttim, Eve Kivi, Reet Linna jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles