Videoeksperiment: mehed proovivad esimest korda veidraid Korea näomaske

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BuzzFeed / Kuvatõmmis

Korea näomaskid on muutunud tohutult populaarseks ning neil arvatakse olevat eriliselt imelised võimed muuta näonahk nooreks, siredaks ning veatuks. Mis aga juhtub, kui nendega teevad esimest korda tutvust inimesed, kes pole iial maske proovinud?

BuzzFeed palus kaamera ette mõned mehed ja naised, et nad katsetaksid Korea näomaske ning avaldaksid oma arvamust. Katsealused tunnistasid, et on neist palju head kuulnud ning on valmis, et tulemused rabavad nad jalust.

«Mul on tunne, nagu mul oleks näos kasutatud kondoom,» tunnistas üks noormees silmamaski proovides. «Mu nahk nagu jooks vett!»

Kõige suuremat elevust tekitasid piltidega näomaskid. «See võiks olla mu kohtinguportaali profiilipilt,» märkis üks noormees. «Mul on tunne, et ma kannan selle inimese nahka oma näos, kelle ma just mõrvasin,» sõnas teine neiu.

Vaata lõbusat eksperimenti siit:

 

Americans Try Korean Face Masks

Posted by BuzzFeed Video on Thursday, 3 March 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles