Fotograaf Meelis Tomson mängib vägistajat ja laipa prügikastis

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seltskonnafotograaf Meelis Tomson
Seltskonnafotograaf Meelis Tomson Foto: AFP / Scanpix
Väike-Ameerika tänaval käivad filmivõtted. Tulekul on uus film «Kiremõrvar». Filmivõtted toimuvad igal kolmapäeval. Filmi reźissöör on Raivo Tammus aka Tammus INC.

Eilse päeva põhilugu toimus ühe prügikasti ümber. Prügikastist leitakse laip, keda mängib Meelis Tomson.

Kuidas Meelis Tomsoni laip prügikasti satub?

Meelis Tomson mängib perverti. Ta on seriaalis täielik seksmaniakk. Noor neiu tuleb mööda tänavat, pepu prink. Meelis Tomsonil tekib selle peale järsku iha. Filmis ta loomulikult ei ole Meelis, vaid lihtsalt hull ja tahab seda naist tagant vägistada, kuid saab jalaga munadesse, pekstakse läbi ja naine vägistab hoopis Tomsoni ära. Ja lõpuks tapab maha ja topib mehe prügikasti ja sellest saabki alguse üks korralik seksuaalmõrva lugu.

Räägi veel igaks juhuks sellest, kuidas sinust sai Tammus INC?

Ma hakkasin üks viis aastat tagasi lambist joonistama ja see tuli väga hästi välja. Siis ma mõtlesin, et Tammus INC võiks olla minu lavanimi. Ja nüüd see ei olegi ainult minu nimi, vaid sinna alla käivad ka minu vennad ja pluss need, kellega koos ma näitlen.

Millega Tammus INC veel tegeleb?

Tammus INC tegeleb lahedate piltide tegemisega ja viimasel ajal eriti filmidega, pluss ka näidenditega. Ma olen lavastanud kaks lühinäidendit ja viimases mängis ka Meelis Tomson hunti. Seal ta lasi endal paraku pea otsast ära.

Mis filmist «Kiremõrvar» edasi saab? Miks sa seda teed?

Alguses mõtlesin, et teen fun'i pärast, aga siis ma vaatasin, et filme tuleb päris palju. Seega mõtlesin, et korraldaks õige filmifestivali «Õuduspõnevike öö».

Kas see on kesknoorte filmifestival?

Jah, see on kesknoorte filmifestival, pluss ma plaanin korraldada ka sellise filmifestivali nagu «AFF» ehk Avispea Filmifestival. Elan ise Avispeal, see on Väike-Maarja lähedal.

Millisel filmifestivalil «Kiremõrvar» osaleb?

See osaleb kindlasti mõlemal festivalil. Nii «Õuduspõnevike ööl», kui ka «AFF-il» ja kui läheb hästi, siis ka kuskil mujal.

Kas kavatsed kasutada Meelis Tomsonit ka oma järgmistes filmides ja näidendites?

Meelis Tomson võiks olla suisa ühe mu tulevase filmi peaosas. Filmi nimi on «Hull Mell».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles