Endine ninjatüdruk ja Savisaare vihmavarjuhoidja Katrin Siska on elus uue lehekülje pööranud (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 Aastahitt 2015 gala klubis Butterfly, Katrin Siska, Piret Järvis ja Egert Milder
Raadio 2 Aastahitt 2015 gala klubis Butterfly, Katrin Siska, Piret Järvis ja Egert Milder Foto: Tiit Mõtus

Kunagise menubändi Vanilla Ninja lauljatar ja keskerakondlane Katrin Siska on oma elus uue lehekülje pööranud ning enda jaoks täiesti uue elu avastanud ning loonud. Pärast oma esiklapse sündi ning Keskerakonnast lahkumist on naine avalikkuse silma eest pigem peidus olnud, kuid nüüd on ta loonud uue Facebooki lehekülje, kus kirjutab meditatsioonist, oma kehaga sõbrakssaamisest ja sellest, mil moel on oskus oma keha kuulata seotud välimuse ja tervisega.

Siin on lõik naise ühest esimesest postitusest: 

Kehaga sõbraks saamise teema oli mulle samuti huvitav, sest tegelikult küsisin enda kehalt päris harva, mida ta teha või süüa tahaks. Peale koolitust hakkasin kehalt küsima ja mõne aja möödudes läks tunnetus nii tugevaks, et vahetult peale mõne toidu söömist, mida varem olin vabalt tarbinud (näiteks piim, mida allergoloog mulle ei soovita, sest see ei sobi mulle) ilma, et oleksin kehas aru saanud selle sobimatusest, lihtsalt näonahk läks peale paaripäevast tarbimist tavaliselt käest ära.

Igastahes nüüd on nii, et kohe peale piimakakao või caffe latte joomist hakkab ülihalb, keha annab teravalt märku, et see ei sobi. Ja ma panen tähele. Varem oli mul pigem selline autopiloodil kulgemine oma keha kuulamise asemel.

Igati kasulik on selles osas olla oma kehaga tugevas ühenduses, et olla terve ja heas vormis, sest igaüks meist on ainulaadne ja kui tarbida või harrastada oma kehale sobimatuid asju, toob see kaasa enneaegse vananemise (kortsud, nahavoldid, hallid juuksed ja mitmed muud asjad, mida paljud inimesed paaniliselt kardavad ja selle "raviks" tuhandeid kui mitte sadu tuhandeid eurosid panustavad:))

Loomulikult tuleb kursusel räägitu meelde jätta ja seda rakendada (kehaga suhtlemine näiteks), muidu ei ole sellest suurt kasu. Ja tulemused tulevad ajapikku. Kõigepealt on vasikavaimustus, siis praktiseerimise periood ja lõpuks, võibolla kuu-kahe pärast, esimene tulemus, mis ajapikku kinnistub ja kasvab, Sinu enda kasuks.

Nii et kui huvi on selliste teistmoodi teadmiste ja oskuste omandamise osas ning oma elu, harjumuste ja vaatepunktide muutmise osas, siis andke tuld! 

Katrin Siska uue Facebooki leheküljega nnig tema tõeskpidamiste ja õpituga, saad lähemalt tutvuda SIIT!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles