Vahva video! Kuidas Eestis aasta läbi kehva suusailmaga õnnelik olla?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Happy In Estonia punt matkal
Happy In Estonia punt matkal Foto: Facebook

Aastaringse kehva suusailmaga võib olla vahel keeruline tuju kõrgel hoida. Väljakutse siinses kliimavöötmes aasta otsa õnnelik olla võttis vastu seltskond noori, kes pani vabariigi sünnipäevaks kokku ka video oma viimase poole aasta eredamatest hetkedest.

Noored tegutsevad sotsiaalmeedias Happy in Estonia nime all, kus jagatakse ideid, mida Eestis aastaringselt ette võtta ning kuidas leida positiivset emotsiooni väikestest asjadest, heast seltskonnast ja aktiivsetest tegevustest. Happy in Estonia sai alguse eelmisel suvel eesmärgiga motiveerida iseennast ja inspireerida ka kõiki jälgijaid. 

Foto: Erakogu

Vabariigi aastapäeval kutsutakse kõiki õnnelikke eestimaalasi üles liituma Facebooki üritusega, kus jagatakse pidupäeva retsepte, nippe seltskondlikuks tegevuseks ja loositakse osalejate vahel välja kodumaiseid tooteid.

Viska pilk peale ja ühine kogukonnaga Facebookis, õnneretsepte leiab ka Instagramist.

Vaata lõbusat videot Happy in Estonia tiimi tegemistest: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles