Maire Aunaste riigikogulastest: me ei ole pärdikud! (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste ajas Priit Sibulal vere keema
Maire Aunaste ajas Priit Sibulal vere keema Foto: TV3

Eile tekkis riigikogulase Liina Kersna Facebookis jagatud pildi all tuline vestlus teemal, kas riigikogulased teevad tööd või mitte.

Pildil, mille all piprane sõnelus tekkis, oli näomaskiga Maire Aunaste. Aunaste oli enda nägu kaitsva maskiga riigikokku tulnud, sest naine oli enda sõnul haige olnud ning ei tahtnud teisi nakatada. Temast klõpsas pildi töökaaslane Liina Kersna, kes pilti ka uhkelt tituleeris: «Hooliv kolleeg».

Foto: Facebook, Liina Kersna

Pildi kommentaariumis ei olnud kõik proua Liina Kersnaga sama meelt: «Riigikogu töö ongi pärdikute amet. Raha jookseb sujuvalt taskusse, peaadi, et endal kõik hästi on. Aga mis mujal Eestis toimub, suva,» kommenteeris ta.

Vastust ei jäänud võlgu ka Aunaste: «Kas Teie arvate, et me siin hommikust õhtuni räägime ainult iseendast või?! Lõpetage see mõttetu riigikogulaste süüdistamine ükskord ära! Me ei ole pärdikud - me teeme tööd.»

Mida arvad Sina hea lugeja, kelle töö on riigikogu töö?

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles