Pool oma kehakaalust kaotanud naine hakkas fitnessmodelliks ja näitab venitusarme suure uhkusega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conner Rensch
Conner Rensch Foto: Caters News Agency/Scanpix

123 kilo kaalunud naine kaotas pool oma kehakaalust ning on lööb nüüd internetis laineid inspireeriva fitnessmodellina. 

Conner Rensch oli juba lapsena ülekaaluline ja kannatas seetõttu koolikaaslaste mõnitusi ja pilkeid. Nüüd on naine 26-aastane ning tänu toitumisnõustaja ja personaaltreeneri abile on tal õnnestunud kogu üleliigsest kaalust lahti saada, kirjutab Daily Mail.

Conner oma tippkaalus. Foto: Caters News
Conner oma tippkaalus. Foto: Caters News Foto: BRETT BROONER / CATERS NEWS/Caters News Agency

Kui Conner saavutas möödunud aastal oma ideaalkaalu (65 kilo), võttis ta osa fitnessvõistlusest, kus kandis elus esimest korda bikiine ja võitis esikoha! Pärast seda sai Connerist internetisensatsioon ja tema Instagram on väga populaarne. 

«Võttis aega, enne kui julgesin oma lugu teistega jagada,» tunnistas ta. «Enda piltide postitamine internetti oli väga hirmutav ja ma ei osanud kunagi arvata, et võtaksin osa bikiinivõistlusest, aga kõige jõustavam osa mu kaalulangetusest oligi aru saamine, et ma saan hakkama kõigega, mis ma ette võtan.»

Conner 19-aastaselt. Foto: Caters News
Conner 19-aastaselt. Foto: Caters News Foto: BRETT BROONER / CATERS NEWS/Caters News Agency

«See oli esimene kord, kui ma bikiinid selga panin. Ma näitasin inimestele, et olen uhke selle üle, millega olen hakkama saanud. Ma olen oma venitusarmide üle nii uhke, sest need pajatavad minu lugu ja näitavad, kui kaugele ma olen jõudnud,» rääkis naine.

Conner mäletab selgelt, et teda kutsuti esimest korda paksuks, kui ta oli kõigest kuueaastane. Koolikaaslased kiusasid teda ja loomulikult lohutas ta end kodus toiduga, mille järel kerkis aina suuremaks. Kuna iseseisvalt ei õnnestunud neiul maha võtta ja 18. eluaastaks tõusis ta kaal 123 kiloni, otsustas ta abi saamiseks pöörduda professionaalide poole. 

Ideaalkaal käes! Foto: Caters News
Ideaalkaal käes! Foto: Caters News Foto: BRETT BROONER / CATERS NEWS/Caters News Agency

«Ema ütleb, et ma jumaldasin toitu ja olen alati olnud suur maiasmokk. Ma sõin kogu aeg, olin alati näljane ja tahtsin tunda, et mu kõht on väga täis - see lohutas mind. Koolis kiusasid mind nii poisid kui tüdrukud. Nad tõrjusid mind, kutsusid mind paksuks ja koledaks. Kui ma olin kuuendas klassis, ütles üks tüdruk mulle messenger’is, et ma peaks end lihtsalt ära tapma.»

Conner Rensch. Foto: Caters News
Conner Rensch. Foto: Caters News Foto: BRETT BROONER / CATERS NEWS/Caters News Agency

Tõrjutud ja depressioonis Conner otsustas täisikka jõudes oma elu muuta ja mitte kiusajatele alla vanduda. Ülikooli esmakursuslasena hakkas pihta tõsine töö. Kõige pealt loobus ta töödeldud toidust ja hakkas tegelema kikkpoksiga. Sinna juurde lisas veel jõusaali ja aeroobse treeningu. Esimese 21 päevaga langes juba 10 kilo, mis oli väga motiveeriv ja innustas Connerit edasi pingutama. 

«Kõige suurem muutus oli emotsionaalne - ma olin iseenda kõige suurem kiusaja. Nüüd olen õppinud end paremini kohtlema.»

Nüüd hoiab imekaunis Conner oma kaalu stabiilsena tänu tasakaalustatud toitumisele ja regulaarsele trennile. «Ma olen ikka pontsakas tüdruk, kes on saleda tüdruku kehas,» tunnistas ta. «80 protsenti ajast söön tervislikult, muul ajal söön mida iganes tahan. Ma olen sama tüdruk, aga olen õnnelikum ja tervem. Kui ma vaatan enda varasemaid pilte, teevad need mind kurvaks, sest mul tuleb meelde, kuidas ma end tundsin,» sõnas ta ja lisas, et on nüüdseks depressioonist üle saanud ning muutnud oma suhet toiduga. 

Conner Rensch. Foto: Caters News
Conner Rensch. Foto: Caters News Foto: BRETT BROONER / CATERS NEWS/Caters News Agency
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles