Vingeima Tudengimehe valimised toimuvad täna ja homme

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistluse Tudengimees 2007 finaal
Võistluse Tudengimees 2007 finaal Foto: Elu24
Tallinnas ja Tartus selguvad täna ja homme vingeimad Tudengimehed.



Tudengihooaeg on sügisest alanud ning juba mitmendat aastat saavad hoo sisse ka tudengiüritused nii Tartus, kui ka Tallinnas.

Täna ja homme selguvad juba neljandat korda Club Hollywoodis ja kolmandat korda Club Illusionis Eestimaa parimad Tudengimehed.

Tegemist on ISICclubi selle hooaja avaüritustega. Lisaks septembris valitavatele Tudengimeestele selguvad õppeaasta jooksul ka TudengiShowbarmanid, Tantsud Tudengitega, TudengiTalendid, TudengiGladiaatorid ja TudengiMissid.

Üritused toimuvad kord kuus Tallinnas ja Tartus ning kõikidel kõrgkoolide tudengitel on lisaks kaasaelamisele ka ise võimalik võistelda.

«See on puhas fun, huumor, uued tutvused ning meeldejäävad sündmused tudengiajast,» selgitas ürituste eesmärki üks korraldajatest Andres Torm.

«Sel aastal on lisaks üritustele kavas avada ka uus portaal tudengitele, mille eesmärgiks on pakkuda meelelahutust ja infot meie ürituste kohta».

Tudengipidu.ee kavatseb tõusta tudengite hulgas kõige populaarsemaks portaaliks selle aasta jooksul. «Me usume, et tudengiajal peab olema lisaks akadeemilisusele ka aktiivsemat sotsiaalsust ja pidu ning seda kõike mõistlikkuse piirides,» rääkis Torm.

Täna, 24. ja homme, 25. septembril tehakse selle hooaja avapauk, kui Tudengimeeste tiitlile astuvad võistlustulle Indrek Tallinna Tehnikaülikoolist, Martin Tallinna Tehnikakõrgkoolist, Mardi Tallinna pedagoogilisest Seminarist, Indrek Tallinna Ülikoolist ja Edi Eesti Mereakadeemiast. Tartus on aga võistlustules Eesti Maaülikooli, Tartu Ülikooli ja «Elukooli» tudengid.

Loomulikult selgitatakse välja ka rahvalemmikud, kes tehakse teatavaks lõppvõistlustel, kui mehed tulevad lavale pärast keskööd oma vinge showga!

Club Hollywoodi ja Club Illusioni uksed avatakse mõlemal õhtul 23.00 ning parimat muusikat valivad Tallinnas Dj Kermo Hert ja Tartus Dj-d Easy-G ja Möls. Kiirematele ISIClikele tudengitele on ka üllatused ning pidu kestab loomulikult hiliste öötundideni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles