Homme hakkame pihta: tasuta 30-päevane jõuharjutuste kava aitab järjepidevale spordilainele

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Laurson ja Kein Einaste
Kristel Laurson ja Kein Einaste Foto: Erakogu

Tippsuusataja Kein Einaste ja üldfüüsilise ettevalmistuse treener Kristel Laurson viivad 15. veebruarist kuni 16. märtsini 2016 läbi internetipõhist jõuharjutuste treeningprogrammi FitMotivation.ee, mille eesmärk on kasvatada järjepidevat treeningharjumust ja näidata, et ka kõige raskemad treeningud võivad olla väga lõbusad.

«Esimene samm püsivaks muutuseks ja treeningmotivatsiooni leidmiseks on alati kõige raskem, aga oleme loonud just sellise programmi, millega on lihtne kaasas püsida ja tänu märgatavale arengule endas järjepidevat sportimisisu kasvatada,» selgitas suusasprinter Kein Einaste, kes tahab inimestele näidata, et sportimine saab ka väga raske treeningu puhul olla väga nauditav.

«Kaasa lööma on oodatud nii vähemsportlikumad inimesed kui ka täna juba aktiivsemalt spordiga tegelevad inimesed, kuna võimalik on valida kahe erineva raskusastmega jõuprogrammi vahel,» lisas treener Kristel Laurson.

Parima treeningkogemuse tagamiseks ja teadlikuks treenimiseks on programmi kaasatud tippspetsialistid mõtteviisi muutuse, toitumise ja lihashoolduse valdkonnast.

Kristel Laurson ja Kein Einaste
Kristel Laurson ja Kein Einaste Foto: Erakogu

TREENINGPROGRAMM:

-          Programm on kõigile tasuta ja toimub 15. veebruarist – 16. märtsini internetipõhiselt aadressil www.fitmotivation.ee. Programmiga saab liituda ka pärast 15. veebruarit, kuid treeningperiood on selle arvelt lühem.

-          Pea igapäevaselt on 3-4 erineva fookusega oma keharaskusega jõuharjutust, mis võtavad ligi 20 minutit sinu päevast. Harjutusi sooritatakse korduste arvu peale ja see kasvab igapäevaselt (nt avapäeval kõigi lemmikharjutus, eestoengus kätekõverdused sõltuvalt tasemest 15-30 korda).

-          Kasvatad järjepidevat treeningharjumust, kuna igapäevased jõuharjutused on sulle kättesaadavad vaid 24 tundi.

-          Motivatsioon: näitame, et ka kõige raskemad treeningud saavad olla lõbusad ja nauditavad!

Kristel Laurson ja Kein Einaste
Kristel Laurson ja Kein Einaste Foto: Erakogu

FitMotivation.ee idee loojaks on harrastussuusatajate treeninggrupp Skispirit, mis kannab endas samu väärtusi – trenn ei saa olla lihtsalt trenn, see peab pakkuma lisaks arengule ka positiivseid emotsioone ja naudingut! Treeningkavad on koostatud SkiSpiriti treeneri Kristel Laursoni ning tippsuusataja ja SuusaAkadeemia ühe eestvedaja Kein Einaste poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles