Unistad elust saarel? Hiiumaal saab osta imekauni sadama või mereäärse restorani

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kinnisvarahuviline, kel on taskus 489 000 eurot, saab Hiiumaal osta oma sadama - igati kaasaegne elamu veel pealekauba. Sadamale püüti uut omanikku leida juba mullu, saarel on müügis aga ka veel mitu muud põnevat mereäärset kinnisvaraobjekti.

Foto: KV.EE

 Hiiumaa lõunaosas, Kassari saarel asuv sadam (Tuletorni kai) müüakse koos aastaringseks elamiseks sobiva elamuga - kuulutus ütleb, et viimane koos muude ehitistega moodustab väikese sadama. Sadama koosseisu kuuluva kinnistuga müüakse ka tuuleroosiga osa, mille suurus on 1260 m2. Furtsellaaria Kai külgneb Tuletorni sadamaga ja on võimalik liita ka Tuletorni sadamaga.

Foto: KV.EE

Ruumika elamu keskmeks on läbi kahe korruse ulatuv siserõduga suur merevaatega saal, mille valgustus on valmistatud käsitööna Kariibi mere bambusest. Saalist avaneb ilus vaade merele ja muulidele, kus toimetamas merelinnud – kajakatest merikotkasteni. Saalist pääseb nii merepoolsele terrassile ja sadamakaile kui ka sisehoovi. Vaata pilte ja detaile müügikuulutusest portaalis kv.ee

Sadamat ei müüda Eestis just iga päev: oktoobris 2015 oli 2,5 miljoni euroga müügis ka 7,4 ha suurune Loksa sadam koos äri- ja tootmishoonetega. Hiiumaal on aga müügis ka mitu muud kauni merevaatega ja praktiliselt sadamas asuvat objekti: näiteks Kalanas pakutakse müügiks merevaatega elamumaad lubatud ehitusalaga 100 m merest, samuti on müügis Kalana sadama kõrval asuv Hõbekala kohvikuhoone.

Merefänn, kes aga saarele kolida ei taha, võib osta 3 556 m² maatüki Kurkse paadisadama juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles