Taneli ja Kristeli suhe kreenis?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilu sõnum 2015 Sügis, kolmas päev.
Tanel Padar ja Kristel Mardisoo
Ilu sõnum 2015 Sügis, kolmas päev. Tanel Padar ja Kristel Mardisoo Foto: Erlend Štaub

Elu24le saabus vihje, et Eesti üks kuulsamaid staarpaare, rokkstaar Tanel Padar ja tema kaunis kallim Kristel Mardisoo, on läinud oma teed. Lisaks väisas kuulus muusik Eesti Muusikaauhinnad 2016 galat üksinda, mis veelgi kuulujuttudele hoogu juurde andis.

Foto: Erlend Štaub

Kristel on õppinud meikariks ja astub vahel üles ka erinevates moeshowdes

Kristel Mardisoo kommenteeris Elu24le, et oli olude sunnil kaks nädalat maal venda hoidmas ning ei saanud seetõttu Tanelit ja sõpru muusikaauhindadele toetama tulla.

«Olin kaks nädalat olude sunnil maal, pidin venda hoidma ja seetõttu ka muusikaauhindadele toetama tulla ei saanud. See võib rumalale inimesele tõesti kahtlasena tunduda. Meil on kõik hästi ja soovime head ka keelepeksjatele, kes oma fantaasiatega meie elu kirgastavad,» vastas Kristel Elu24le.

Ühe teise vihje kohaselt plaanib paar hoopis järeltulijat saada ning seetõttu on Tanel lausa alkoholi tarbimisest loobunud.

Foto: Erlend Štaub

Tanel väisas EMA gaalat seekord ilma kauni saatjannata ning hoidis end ka gaala järelpeol reporteritest ohutus kauguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles