Andres Kõpper annab heategevuslikule projektile näo ja hääle: selle taga olev lugu on liigutav

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1. veebruaril filmisid tuntud lauljad, nende seas ka Andres Kõpper, reklaamklippi heategevusliku kontserdi jaoks. Uurisime Andres Kõpperilt ehk NÖEPilt, miks ta just Asenduskodude Lasteliidule oma näo ja hääle otsustas anda ning miks tema esinemine väikest puhku eriline on.
 

Kontserdi peaesinejaks on tähena Eesti muusikataevasse tõusnud NOËP ehk Andres Kõpper. Kogu ürituse tulu läheb MTÜ Eesti Asenduskodude Laste Liiu 2016. aasta eelarvesse, et noortele harivaid ja motiveerivaid üritusi korraldada. Lisaks premeeritakse noori heade õpitulemuste eest, toetatakse huvitegevust ning aidatakse kaasa kvaliteetsema elukeskkonna loomisele. MTÜ tegevjuht Marko Adamson mainib üritust reklaamides, et tore on ju veeta see õhtu teadmisega, et teed lõbutsedes head ning panustad lastekodude noorte tulevikku, sama arvavad ka projektist osa võtvad esinejad.

Heategevuslik kontsert toimub 9. märtsil klubis Factory.

Tee head ja ole kohal!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles