Filipp Kirkorov läks Iisraeli vaimuhaiglasse uuringutele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töö viib kokku kuulsustega: pilt on tehtud 2005. aastal Eurovisiooni lauluvõistlusel Kiievis Valgevene delegatsiooni vastuvõtul, Sveni vestluskaaslaseks on Filipp Kirkorov.
Töö viib kokku kuulsustega: pilt on tehtud 2005. aastal Eurovisiooni lauluvõistlusel Kiievis Valgevene delegatsiooni vastuvõtul, Sveni vestluskaaslaseks on Filipp Kirkorov. Foto: Liis Treimann

Bulgaaria päritolu ülevenemaaline popstaar Filipp Kirkorov läks Iisraeli psühhiaatriahaiglasse uuringutele pärast seda, kui naisassistent süüdistas teda ründamises.

Kuldgrammofoni lauluvõistluse juhataja assistent Marina Jablokova avalikustas sel nädalal, et Kirkorov lõi teda näkku, peksis ning kiskus juustest, vahendab Contactmusic.

Naine näitas Vene televisoonis väidetava rünnaku tagajärjel tekkinud sinikaid ning kaebas mehe kohtusse. Moskva politsei algatas juurdluse.

Kirkorov avaldas oma ametlikul veebisaidil teadaande, et läks Iisareli psühhiaatriahaiglasse uuringutele: «Kahjuks pean rääkima millestki, mida ma ei suuda endale tunnistada. Ma pean olema tõsiselt haige. Kaks korda aastas on mul atakid, mille ajal ei mäleta ega mõista midagi, mida teen. Alles nüüd taipasin, et vajan tõsist ravi.»   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles