Esineb armastuslaulude trubaduur Margus Aru

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Aru.
Margus Aru. Foto: PP

Neljapäeva õhtul esineb Pärnus Eliisabeti kirikus kitarril omaloodud armastuslauludega Margus Aru (pildil), kontsert kannab nime “Püha liit”.

Kontsert on Aru uue albumi “Püha liit” esitluskontsert. Albumil kõlav muusika on autori armastuslugu, tänapäeva muinasjutt, kus loo peategelane pühendub jäägitult oma elu armastusele, unistades jumalikust armastusest mehe ja naise vahel, mis põhineb jumalikele seadustele.

“Iga inimese lugu on unikaalne, iga inimese jõudmine Looja juurde unikaalne. Kuid Looja on üks ja ta elab meis kõigis, ta juhib meid kõiki meie sees. Ta teab kõike. Meil tuleb meenutada. Ta on andnud meile kõik võimalused, et elada täisväärtuslikku ja õnnelikku elu. Meil tuleb ta lihtsalt ära tunda. Lahti lasta kõigest, mis on kaduv ja ajutine,” tutvustab Margus Aru. “Mina usun ja elan selle nimel, et ühel päeval põlevad kõikide hingede leegid nõnda heledalt ja tugevalt, et kogu maa on valge.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles