Luisa Värk tantsib oma tantsud vaid Martin Parmasega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UpUp Lounge esimene sünnipäev 24.04.08 - Superstaari-Luisa
UpUp Lounge esimene sünnipäev 24.04.08 - Superstaari-Luisa Foto: Maria Vahuri

Luisa Värk tuli tantsusaate finalistidele kaasa elama Kanal 2 stuudio otsesaatesse koos elukaaslase Taavi Rõivasega. Kuigi kõiki selle hooaja saateid otsast lõpuni ei jõutud jälgida, on finaalsaade justkui kohustlik käik.

«Ithaka on tantsusaates kõikide lauljate lippu väga kõrgel hoidnud,» tunnustas Luisa Värk kaaslaulikut. «Ka Liina on väga tubli olnud ja areng esimeses saates tehtuga on meeletu. Võit olenebki ju pigem sellest show'st, mida nad finaalsaates teevad, sest seal on võimalus veidi vabamalt võtta.»

Luisa elukaaslase Taavi Rõivase poolehoid kuulus algul Johannesele ja Kerstinile, paari välja langemise järel hoidis ta pöialt Markole ja Nastjale.

Luisa pidavat Taavi sõnul vaid Martin Parmasega tantsima: «No eks me seltskonnas olles ikka tantsupõrandalt läbi käime, aga sellist võistlustantsu võib Luisa vaid Parmasega tantsida.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles