Reetmine ja rõivaäpardus! Nastja: valus oli näha, kuidas Evelina poiss seda kõike pealt vaatas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
8. saade - Modellisaate Evelina kõndis moelaval üks rind paljas
8. saade - Modellisaate Evelina kõndis moelaval üks rind paljas Foto: Kanal 2

Kanal 2 saate «Eesti tippmodell» kaheksandas osas oli võistlustulle jäänud viis neidu ja kolm noormeest, kes siirdusid Tartusse, kus linnavalitsuse tellimusel pidi ülikoolilinnale valmima särtsakas imagoklipp. 

Modellid olid esimese hooga rõõmsad, kui kohtunik Mari-Liis kuulutas, et ees ootas näitlemiskoolitus ja seejärel juba reaalne stseen. Paraku sai elevusest šokk, sest selgus, et näitlemine hõlmas äärmiselt realistlikku suudlusstseeni Tartu ühe sümboli, «Suudlevate tudengite» purskkaevu ees.

Foto: Kanal 2
Foto: Kanal 2

Impronäitleja Evelin Rootsi juhendamisel trenni tehes tabas Antonioga paari pandud Evelinat ootamatu üllatus – Facebookis modellisaate fännilehel ilmunud üleskutse peale oli kohale ilmunud ka Evelina päris peigmees. Evelina jäi siiski professionaalseks ega lasknud end peiu mõrudest pilkudest segada.

Foto: Kanal 2

Et teadaolevalt on Antonio ja Evelina vahel juba esimesest koosveedetud päevast alates valitsenud teistelegi võistlejatele ilmselge sümpaatia, pidasid mõned konkurendid nende suudlusi liigagi kirglikeks. Nastja põrutas otse, et tema meelest on Evelina oma noormeest alatult reetnud.

Foto: Kanal 2

«Te pidite mängima! Te pidite lihtsalt musi tegema, mitte niimoodi panema. Mul oli väga valus vaadata, kuidas Evelina poiss seisis nurga taga lihtsalt ja vaatas kõike pealt,» kommenteeris Nastja. 

Foto: Kanal 2

Väljakutse nõrgemad Rait ja Alice said Mari-Liisilt pihku ämbri – nemad saadeti oma fopaad heastama Tartu teise olulise sümboli, Karl Ernst von Baeri monumendi juurde. Tudengite traditsiooni kohaselt Baeri pea küürimist pidas Rait aga alandavaks ja korraldas oma keeldumisest suure stseeni. Tema hoiak mõjutas ka Alice'it, kes samuti keeldus. Mari-Liis ei hoidnud oma pahameelt vaka all.

Foto: Kanal 2

Õhtul katsumused jätkusid: ööklubi Atlantis peomeeleolus külastajate ees tuli üles astuda äärmiselt tulisel pesuhowl.

Foto: Kanal 2
Foto: Kanal 2

Showle eelnev tulevärk ennustas, kui kuumaks läheb – stilist Karl Keskla valitud Bon Bon Lingerie pesuesemed olid seksikad ja vägagi paljastavad – German tõmbus meestestringe nähes näost valgeks. Aga eriline «au» (nagu Karl seda sõnastas) ootas ees 

Foto: Kanal 2

Evelinat, kes pidi vilistavast rahvasummast läbi marssima pesukomplektis, mis koosnes mõnest üksikust peenikesest nöörist. Nagu karta oligi, vedasid nöörikesed teda alt ja paljastasid rohkem kui vaja – seda kõike taas Evelina peigmehe silme all.

Foto: Kanal 2

Lava taga ei suutnud Evelina verivaenlane Nastja oma keelt hammaste taga hoida ja leidis, et ihupaljastused olevat lausa Evelina eriala. Tema meelest on Evelina rumal bravuuritar, kes ei suutvat mingitki eneseväärikust säilitada.

Foto: Kanal 2

Järgmisel päeval ootas taas ees paaristöö – samad paarid, kes purskkaevu ääres suudlesid, pidid läbi tegema korraliku bridal-stiilis show ja pildistamise, mis meenutas niivõrd ehedalt päris pulmi, et kohale palutud sugulased-tuttavad olid keeletuks rabatud. Ning taas oli Antonioga «abielluva» Evelina selja taga mängu jälgimas tema päriselu peig, kes lõpuks alla andis – kui Evelina leiab, et Antonioga on parem, andku ainult minna.

Foto: Kanal 2

Kohtunike meelest oli kõige veenvam Germani ja Anastassia etteaste, kes said auhinnaks öö luksuslikus hotellisviidis. Nastja ise oli aga üsna õnnetu, sest altari ees valges kleidis seismise ainukordsus olevat pärast nii realistlikku ülesannet igaveseks rikutud ja pulmapidu pärispeiuga polevat nüüd enam see...

Foto: Kanal 2

Viimasel paaril ehk Alice'il ja Raidil jäi aga paari heitmata, sest pulmaisa küsimusele, kas keegi on selle liidu vastu, tõstis ootamatult häält Alice'i ema. Ning samal hetkel sisenes kohtunik Toomas Volkmann, kes kuulutas, et temagi on vastu - nimelt oli pirtsutamine Baeri pea ümber kohtunikele liig ning mõlemal võistlejal tuli saatest lahkuda.

Foto: Erlend Štaub
Foto: Erlend Štaub
Fotod:
Fotod: Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles