Kölni karnevalivarustuses teevad ilma sõjaväeriided

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: SCANPIX

Nunnude, mõmmide ja seksikate teenijatüdrukute aeg on möödas - järgmisel nädalal algava kuulsa Kölni karnevali kostüümide laenutuses teevad ilma militaarrõivad, seda iseäranis naiste seas.

Telekanali Sat1 hommikusaate reporter käis uurimas sealses suures kostüümilaenutuses, millised on popimad kostüümid. Selgus, et iseäranis naiste seas on tänavu popid militaarrõivad - sõjaväe khakipüksid, kuulivesti imitatsioonid, ka USA politseiseriaalide, näiteks NCIS temaatikaga nokatsid. Politseikostüümid pidid samuti olema hinnas, nii nais- kui meessoo hulgas. Pehmema joone eelistajaid ootas näiteks roosa ükssarviku kostüüm, reporter proovis rõivastuda ka Araabia šeigiks - see tõi tänaval kaasa pikemaid diskussioone.

Järgmisel nädalal algab maailmakuulus Kölni karneval. Postimees kirjutas kolmapäeval, et Kölni võimud peavad plaani luua kesklinna ahistamise vältimiseks naistele eraldi «turvatsoon».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles