Täiesti ogar «Ilus ja lõbus 2010» startis viigiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilus ja lõbus 2010
Ilus ja lõbus 2010 Foto: Kanal 2

Neljapäeval alustas Kanal 2 ekraanil üllatusterohke mälumäng «Ilus ja lõbus 2010», mille teemaks olid lõppeva aasta kõige veidramad, lõbusamad, olulisemad ja uskumatumad sündmused.

Stuudios ragistasid ajusid ja pildusid vaimukusi Andrus Kivirähk, Mart Juur, Anu Saagim, Lauri Pedaja koos oma pruudi Margret Järvega ja Heimar Lenk. Läbi nelja saate kestva lahingu lõpuks selgub «Ilus ja lõbus 2010» tšempion!

Esimese saate küsimused

1. Mitu olümpiamedalit on karjääri jooksul võitnud Kristina Šmigun-Vähi? Õige vastus kolm, kuid Lauri ja Margret pakkusid nelja.

2. Kes on Alar Ridamäe, kes suusatab Andrus Ansipiga täpselt ühe kiirusega? Kõik võistkonnad pakkusid Ansipi turvameest, mis oli õige.

3. Mis ühendab Ülemiste järve laskunud lennukeid? Kõik teadsid, et mõlemad olid Poolast.

4. Mida tegi proua Eha pärast iseenda ja oma köögikapi teleris nägemist? Lauri ja Margret pani täppi, et proua Eha läks jooma. Anu ja Heimar pakkusid, et ta kleepis Võsa pildi kapile ning Mart ja Andrus arvasid, et proua Eha läks kappi tagasi. Laurile tõi nähtavasti edu asjaolu, et kui ta 6-aastasena end esimest korda telekast nägi, läks ta ka kohe jooma.

5. Millise sel kevadel ilmunud Hollywoodi filmi soundtrackil oli kaks Kerli Kõivu lugu? Kõigil õige vastus - «Alice Imedemaal».

6. Mis oli kultusvideos «Mis sul viga on?» nähtud tüli põhjuseks? Kõik olid kursis, et selleks oli köögis suitsetamine.

7. Mis põhjusel puudus Evelin Ilves tähtsalt arstide ürituselt? Lauri ja Margret pakkusid ilusüsti, teised teadsid, et Evelin käis hambaarsti juures.

8. Farmi-Gabriel küsis, mille keelustas Islandi parlament - loomulikult striptiisi.

9. Inimesed kirjeldasid üht üritust ja mängijad pidid selle ära arvama. Kõik vastasid õigesti, et mõeldi presidendi vastuvõttu.

10. Mitu üleriigilist lehte ilmus 18. märtsil protesti märgiks valge esileheküljega? Anu ja Heimar ei arvanud päris kõiki õigesti ning saade lõppes viigiga - kõik tiimid said kümme punkti.

Hea lugeja, kuidas meeldis uus saade sulle?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles