Reedel peetakse «Anne & Stiili» ilupidu Tallinna Kaubamajas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Anne & Stiil" ilulemmikute valimine restoranis Gloria 25.11.10 - Eestimaa stiilseima tiitli võitjad stilist Zenja Fokin ja moekunstnik Tiina Talumees
"Anne & Stiil" ilulemmikute valimine restoranis Gloria 25.11.10 - Eestimaa stiilseima tiitli võitjad stilist Zenja Fokin ja moekunstnik Tiina Talumees Foto: Jelena Rudi


Juba sel reedel ehk 3. detsembril kl 17 ootab ajakiri Anne & Stiil kõiki huvilisi säravale ilupeole Tallinna Kaubamaja Ilumaailmas. Tegu on kõigile avatud üritusega, mille käigus saab proovida selle aasta parimaid ilutooteid, mida äsja pärjati Anne & Stiili Ilulemmik 2010 tiitliga.

«Just nüüd, kus väljas möllab pakane, on õige aeg oma buduaarivarustus üle vaadata, sest talvel vajab meie nahk ju erilist hoolt ja kaitset,» ütleb Anne & Stiili peatoimetaja Merle Liivak.

«Kasutage suurepärast võimalust ja tulge tutvuma ilumaailma selle aasta tippudega, et valida välja ilukingid nii iseendale kui ka oma kallitele. Kuna koos on lõbusam, tasub ka sõbranna üritusele kaasa võtta.»

Esimesi külalisi kostitatakse vahuveiniga, sumedat muusikat mängib Heidy Purga. Kohapeal tehakse demonstratsioonmeike, mille modellideks on Anne & Stiili lugejate kõrval ka tantsustaar Liina Vahter ja ärinaine Beatrice.

Ürituse käigus saab testida kõiki Ilumaailmas müügil olevaid Anne & Stiili Ilulemmik 2010 võidutooteid. Eripakkumisena on nende toodete hind ilupeol tavapärasest 10% soodsam (lisandub ka Partnerkaardi soodustus).

Üritus kestab kella 20ni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles