Taani poliitik soovitab ekstremiste peletada paljaste rindade abil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine ja paljad rinnad
Naine ja paljad rinnad Foto: Reuters / Scanpix

Parempoolse Taani Rahvapartei välispoliitikanõunik Peter Skaarup leidis, et kui immigrantidele näidata paljaste rindadega naiste kujutisis, siis peaksid vähemalt ekstremistlikuma meelelaadiga sisserändajad ümber mõtlema.


Parasjagu valmib film, mis on osa sisserändajatele mõeldud immigratsiooni-testist. Parlamendisaadik Skaarupi meelest peaks sellesse filmi peaks monteerima kaadreid naiste paljastatud rindadest. «Samasugune dokumentaalfilm Hollandist näitab paljaid rindu ja ma usun, et me peaksime nende eeskuju järgima,» ütles Skaarup ajalehele Berlinske Tidene.

Tema sõnul peaksid kujutised erineval määral lahti rõivastud naistest mõjutama fundamentaalsete väärtustega ühiskondadest tulevaid immigrante. Samas rõhutaks niisugune linateos Taani liberaalseid väärtusi.

«Vaadake,» seletas parlamendisaadik, «Pakistanis ei ole rinnahoidjata päevitamine just igapäevane nähtus, aga meil Taanis peetakse seda päris normaalseks. Ma tõesti usun, et kui filmis paar korda tisse näidata, siis mõtlevad ekstremistid hoolega järele, enne kui Taani elama asuvad.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles