Sepo Seeman otsib õiget eestlast!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepo Seeman hakkab otsima õiget eestlast igal pühapäeval
Sepo Seeman hakkab otsima õiget eestlast igal pühapäeval Foto: TV3

Praegustel keerulistel aegadel on kohati hägustumas, kes on üldse õige eestlane. Samuti on rahvas pettunud oma liidrites ning valitseb vaimne peataolek. Eestlus aga vajab suurkujusid. Seepärast on TV3 üheskoos Sepoga otsustanud korraldada konkursi, et rahvas saaks oma sõna sekka öelda ning valida õige eestlase! 

Telekanal kutsub kõiki inimesi üles esitama konkursile kandidaate, kusjuures esitada võib nii tuntud kultuuri- ja ühiskonnategelasi kui ka tavalisi tublisid Eesti inimesi, sealhulgas iseennast. Kandidaadi nime ja lühikese põhjendusega kirjad on oodatud aadressil eestlane@tv3.ee hiljemalt 24. veebruariks, mil Eesti tähistab 98. sünnipäeva.

Õige eestlase konkurss on osa TV3 uuest kevadisest suurest meelelahutusshow’st «Pühapäev Sepoga», mis lisaks sisaldab ka ohtralt muusikat ning huumorit Eesti parimate koomikute ja muusikute osavõtul.

  Aita meil üles leida kõige õigem eestlane ja anna ta üles juba täna!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles