Hiljuti röövlite ohvriks langenud Buttonit mõnitanud Ecclestone sai pättidelt peksa

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone Foto: AFP / Scanpix

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone langes Londonis röövlite ohvriks, kui temalt varastati 314 00 USA dollari väärtuses (umbes 3,6 miljonit Eesti krooni) väärisesemeid.

Lisaks varalisele kahjule sai Ecclestone rünnaku käigus ka kannatada, kui ta sai kergeid peavigastusi. Ecclestone’ile tungisid kallale neli meest, kes lisaks röövimisele jagasid 80-aastasele mehele ka mõned hoobid, kirjutab AP.

Pärast rünnakut ka natuke haiglaravai vajanud Ecclestone sai siiski juba haiglast välja. Hiljuti oli Ecclestone just kurtnud, et Londonis on tänavatel liiga vähe politseinike ning seetõttu on kerge langeda röövlite ohvriks.

Samas oli ka Ecclestone meheks, kes mõni aeg tagasi pilkas Jenson Buttonit, keda tülitasid röövlid Brasiilias. Buttonil õnnestus mäletatavasti siiski kurjategijate käest pääseda.

«Nad (röövlid – toim.) otsivad ohvreid, nad otsivad neid, kes on pehmed ja mitte kõige teravama mõtlemisega. Inimesed, kes näevad välja pehmed ja lihtsad, peavad alati arvestama sellise võimalusega,» pilkas Ecclestone toona Buttonit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles