Märt Avandi paljastas uskumatu asja Hollywoodi staaride kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Avandi
Märt Avandi Foto: ERR

Kuldgloobuste galal käinud Märt Avandi rääkis «Ringvaates», et maailma suurimad staarid on täiesti normaalsed inimesed.

«Ühegi staariga ma pilti ei läinud tegema, sest see oli ikka oma tsunfti pidu ja võrreldav meie Eesti teatripäevadega või muusikaauhindade jagamisega - see oli ikka omadele inimestele ja sinna ühtegi mitte asjasse puutuvat inimest sisse ei lastud. Kui paneksin nende asemele ennast, siis mulle küll ei meeldiks, kui seal suvaline tüüp tuleks ja tahaks pilti teha. Sellel põhjusel ma ei hakanud üldse kuhugi trügima,» seletas Avandi, miks ta staaridega pilti ei teinud.

Avandi sõnul on maailma suurimad staarid täiesti tavalised inimesed.

«Nad on täpselt samasugused inimesed nagu meie sinuga. Võib tunduda ebausutav. Neil on lihtsalt palju rohkem raha. Tegelikult seal muud vahet ei ole. Iseenesest on kõik sama, aga mastaap on teine. Pidu on samasugune nagu pidu ikka, inimesed suhtlevad omavahel nagu inimesed ikka. Neil on lihtsalt see eelis, et neid teavad sajad miljonid inimesed,» rääkis Avandi.

Teoreetiliselt oli ka temal täiesti võimalik Hollywoodi suurimate staaridega näost näkku kohtuda.

«Aga miks peaks Leonardo DiCaprio rääkima kellegi suvalisega, kui tal on võimalus vestelda oma sõpradega, keda ta pole ammu näinud?» märkis Avandi.

Märt Avandi tehtud pilt Kuldgloobuste galalt - vasakul valges kleidis on Eva Longoria.
Märt Avandi tehtud pilt Kuldgloobuste galalt - vasakul valges kleidis on Eva Longoria. Foto: ERR

Näitleja sõnul läks saalis meeleolu õhtu jooksul vabamaks.

«Mitte, et ei tuntaks huvi, aga mida õhtu edasi, seda rõõmsavaks ja joviaalsemaks muutuvad inimesed - täpselt nagu meil - ja laval toimuva vastu tuntakse aina leigemat huvi. Mitte see, et neile ei läheks korda. Kui Denzel Washington astus lavale, tõusis rahvas ikkagi püsti. Ei olnud sellist auhinda, mille vastu oleks valitsendu sügav ükskõiksus. Nagu ikka - peo edenedes saavad inimesed jutu peale ja kõik kulges nii, nagu me harjunud omadegi auhinnagaladega oleme.»

Turvameetmed oli üliranged.

«Kuulivestidega mehed, kes näevad välja nagu karud ja osad, ma arvan, et ongi karud, kontrollivad kõik limusiinid alt peeglitega üle ja vaatavad sulle otsa, et kes sa oled. Siis sa lähed nendest väravatest läbi nagu lennujaamades. Ma nägin eemalt, et härra Harrison Ford ei tahtnud sealt mingil juhul läbi minna. Ta žestikuleeris ja vehkis seal kätega ja ütles midagi sellele karule. Midagi sellist tundus olevat: «Ma ei lähe mitte mingil juhul läbi sellest väravast! Laku panni!» Tundus olevat nii. Aga küll ta sealt ikka lõpuks läbi läks. Reeglid on reeglid. Kindlasti koheldakse seal neid staarina, aga sellest väravast pidi läbi minema,» naeris Avandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles