Ameeriklase ema osutus habemega naiseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Lorenc ja Vivian Wheeler
Richard Lorenc ja Vivian Wheeler Foto: aolnews.com

USAs elav mees otsis täiskasvanuna üles oma bioloogilise ema, kes osutus kuulsaks habemega naiseks.

33-aastane Richard Lorenc kohtus 62-aastase Vivian Wheeleriga, kes kunagi töötas tsirkuses, kirjutab stuff.co.nz.

Lorenc otsis oma ema Kansase osariigi sotsiaalameti kaudu. Ametil õnnestuski ema isik ja asukoht kindlaks teha. Ema elab Californias Bakersfieldis.

Vivian Wheeler põeb hüpertrihhoosi ehk liigkarvasust. Ka oli naine sündides hermafordiit, tal olid nii meeste kui ka naiste reproduktiivorganid.

Wheeleri ema lasi tütrele operatsiooni teha, millega meessuguorganid eemaldati. Arstid tegid kindlaks, et Wheeler on võimeline rasestuma ja lapsi sünnitama. Ka hakkasid lapse näol karvad kasvama.

Wheeleri isa häbenes oma tütart, kuid samas oli tal hea meel, et tütar sai ebatavalise välimuse tõttu raha teenida. Viieaastane Vivian Wheeler esines tsirkuses, teenides 1000 dollarit kuus.

Wheeler on kantud ka Guinnessi rekordite raamatusse kui kõige pikema habemega naine. Ta habeme pikkus on 27,5 sentimeetrit.

Tsirkuses töötamise ajal naine rasestus ja sünnitas poeg Richardi. Ta pidi pojast loobuma kui laps oli kolmeaastane. Seitsmeaastaselt anti poeg adopteerimiseks.

Wheeler plaanib Californiast Kansasesse kolida, et pojaga koos olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles