Sinised ja paistes: Kylie Jenneri huuli ihaldanud naisele lõpes Tai kliinikus käik katastroofiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner
Kylie Jenner Foto: SCANPIX

Noor naine, kes lasi Tai kliinikus täitevsüste teha, kahetseb oma otsust väga.

24-aastane Bangkokis elav õpetaja Amelia Greville nägi veebisaidil Groupon kuulutust, milles pakuti Juvédermi täitevsüste kõigest 50 naela eest, kirjutab Daily Mail. Samu süste kasutab teletäht Kylie Jenner ning need maksavad tegelikult 400 naela.

Amelia uskus, et tegemist oli usaldusväärse veebisaidiga. Ta luges, et süstid pole püsivad ning need sarnanevad juuste värvimisega.

Aprillis süstid teha lasknud naine oli alguses tulemusega väga rahul, sest tema huuled olid paksemadki kui lubatud. Mõne kuu pärast tekkisid tema huultele aga kõvad, tüükasarnased moodustised.

Sel nädalal avalikustas Amelia oma loo ja algatas rahakogumiskampaania, kuna tema paistes huulte korrigeerimine maksab 1500 naela. Pärast loo ilmumist ajalehes Daily Mail võttis kliinik naisega ühendust ja lubas suurema osa sellest katta. Amelia läheb operatsioonile nii ruttu kui saab.

«Ma vaatasin peeglisse ja nägin õudne välja. Ma rääkisin sellest oma poiss-sõbrale, kuid ei öelnud kodustele sõnagi. Huuled on esimene asi, mida su näos vaadakse!» kurtis Amelia. 

Juvédermi süstid koosnevad inimese nahas leiduvast ainest, mis peaks kuue kuuga kehas lahustuma. Amelia ei tea siiani, kas kliinik, kus ta käis, on usaldusväärne. Küll aga kahtlustab ta, et talle süstiti Juvédermi asemel midagi muud.

Vaata pilte Daily Mailis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles