Oh häda! «Top Geari» uus saatejuht ei oska korraga sõita ja rääkida?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Evans ja The Stig
Chris Evans ja The Stig Foto: SCANPIX

«Top Geari» uus saatejuht Chris Evans avastas väidetavalt, et ta ei suuda korraga autot juhtida ja kõneleda.

Muidu jutukas Evans tardub autot juhtides nagu hirv autotulede valguses ja suudab vaevu lauseid moodustada, kirjutab Daily Mail.

BBC lipulaeva «Top Gear» uue versiooni filmimisel on väidetavalt tekkinud mitmeid tagasilööke, alates bosside vahelesegamisest kuni kõrge profiiliga inimeste lahkumiseni.

Lisaks olevat uuel produktsioonitiimil väga vähe teadmisi autodest ning arvatakse, et sarja tootmisel ollakse juba graafikust maas.

Endised saatejuhid Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May suutsid suurepäraselt autoga kihutada ja samal ajal kaamerasse rääkida. Nad suutsid enamiku segmentidest ära teha ühe võttega, kuid Evans peab väidetavalt proovima kümme korda. See kõik ärritab võttemeeskonda, kes peavad graafikust kinni pidama.

BBC esindaja sõnul on aga tegu jamajutuga: «See jutt on täielik nonsenss. Tegelikult on Chris «Top Geari» produtsentidele tõsiselt muljet avaldanud, et ta on nii kiiresti ära õppinud autoga sõitmise ajal kaamerasse rääkimise. Mõnedel saatejuhtidel võttis see palju kauem aega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles