Kolm uut erilist tehnikavidinat - kas ostaksid omale koju?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tarbeelektroonika suursündmusel CES 2016 näidatakse kõikvõimalikke tehnilisi koduvidinaid, mida üle ilma välja mõeldud. Samsungi nutikülmikust on Postimees juba kirjutanud, toome aga teieni kolm väiksemat koduvidinat - aga kas ostaksite need ka oma koju?

1. Somabar kokteilimasin

Foto: Promopilt

Masin on ühendatud telefoniäpiga ja lubab 5 sekundiga segada teie meeliskokteili, olenevalt sellest, milliseid vedelikke masinasse panete. Äpp teab üle 300 kokteiliretsepti, kaasa arvatud kuulsad joogid nagu Cosmopolitan, Margarita jm.

2. The Withings Thermo termomeeter

Foto: Promopilt

Otsmikule asetades mõõdab see su kehatemperatuuri ning olles sünkroniseeritud mobiiliga, edastab andmed mõnda sama firma tervisekontrolliprogrammi, nagu näiteks Smart Body Analyzer. Nii saab pikema aja jooksul kontrollida näiteks laste kehatemperatuuri kõikumisi ja andmed kiiresti ning lihtsalt vajadusel meedikutele edastada.

3. Lõhna-äratuskell Sensorwake

Foto: Promopilt

Kuidas oleks ärgata kohvi, saiakeste või värske omleti lõhna peale? Ei mingit tüütut piiksumist enam, see kell lubab teha äratusest meeldiva sissejuhatuse kogu päevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles