Kes on Eesti andekaimad ja stiilseimad inimesed?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staff - Lauri Pedaja "Ühikarottides"
Staff - Lauri Pedaja "Ühikarottides" Foto: Kanal 2

Ajakiri Anne & Stiil kuulutab sel nädalal välja Eesti andekaima ja stiilseima naise ning mehe. Võitjad selguvad 25. novembril pidulikul galaüritusel restoranis Gloria, kus ühtlasi pärjatakse ka selle aasta parimad ilutooted tiitliga Anne & Stiili Ilulemmik 2010.

«Nüüd, mil Anne & Stiili esimesest numbrist on möödas ligi aasta, on aeg jätkata meie eelkäija ajakirja Stiil traditsiooni, kes valis igal aastal stiilseima naise ja mehe,» kommenteerib ajakirja Anne & Stiil peatoimetaja Merle Liivak.

«Tulenevalt ühendatud ajakirja nimest nimetame meie aasta andekaimad ja stiilseimad. Auhindame neid, kes on meid kõige enam inspireerinud oma unikaalse stiili, annete arendamise ja nende nähtavaks tegemisega.»

Eesti andekaima ja stiilseima valimises oli oluline sõna Anne & Stiili lugejatel. Facebooki fänniküljel antud kommentaaride ja e-mailide põhjal olid lugejate favoriidid naistest Anni Arro, Tiina Talumees, Heidy Purga, Maarja-Liis Ilus ja Eda-Ines Etti; meestest Marko Reikop, Mart Sander, Tanel Padar, Ženja Fokin ning Johannes Ahun. Lõpliku otsuse tegi ajakirja Anne & Stiil toimetus.

Peagi müügile jõudvas Anne & Stiili detsembrinumbris leiab lugeja artikli «Andekad ja stiilsed 2010», milles on kirjas lausa 25 inimest, kohta, trendi ja nähtust, mis on moodsaid naisi sel aastal kõige enam vaimustanud.

25. novembril aset leidval eksklusiivsel galal ei kergitata saladuseloori mitte ainult aasta andekaimate ja stiilseimate osas, vaid tunnustatakse ka viimase aasta jooksul müügile jõudnud ilutooteid, mille kvaliteet ja usaldusväärsus nad teistest kõrgemale asetab.

Anne & Stiili ilulemmikud valis välja ilu- ja moemaailma professionaalidest ning tuntud inimestest koosnev žürii, mis on tänaseks oma raske töö lõpetanud. Žürii koosseisu kuulusid moekunstnik Tiina Talumees, tantsija ja saatejuht Kaisa Oja, juuksur Katrin Pilk, jumestaja Loore Härmat, fotograaf Olga Makina, kosmeetik Marite Talbre, Anne & Stiili moe- ja ilutoimetaja Ester Kannelmäe ning peatoimetaja Merle Liivak.

Kes on Sinu arvates Eestimaa andekaimad ja stiilseimad inimesed? Miks just nemad? 

Jäta oma ettepanek meie kommentaariumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles