Aasta esimene peosari AUX laupäeval Von Krahlis koos andeka Ossie’ga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta esimene peosari AUX laupäeval Von Krahlis koos andeka Ossie’ga
Aasta esimene peosari AUX laupäeval Von Krahlis koos andeka Ossie’ga Foto: AUX

Laupäeval, 9.jaanuaril toimub Von Krahlis aasta esimene AUX koos andeka Ossie’ga.

Viimase aastaku jooksul kristallselgelt nähtavaks muutunud Ossie on end kiirelt tõestanud kui kütkestav ja mitmepalgeline produtsent, kelle järgemööda lettidele pudenevad EP-d plaadifirmadelt Hyperdub, Wolf Music, 2020 Vision jt sealt hopsti uue ja veelgi värskema sound'i ootuses kadunud on.

Tema looming pole jäänud märkamatuks ka nn teenäitajate poolt, sest kõlada on mehe maitsval helil lasknud nii Benji B, Pete Tong, Mistajam, Toddla T, Phil Taggart kui Gilles Peterson, alaliselt toetanud/kajastajanud mehe tegemisi tantsulised meediagigandid Red Bull, Mixmag, XLR8R, Clash, FACT, Thump ja Boiler Room ning me isegi ei tea, aga tahaks teada, mitu korda on elektroonikanäljas publik Ossie lugusid BBC Radio 1, 1Xtra või 6 Music raadiokanalite vahendusel shazamminud või soundhoundinud (päriselt oled soundhoundinud?).

Samuti on Ossie selja taga pinev festarisuvi - Sonar, Lovebox, XOYO jpt - ja alles käimas residentuur Benji B armastet Deviation'i peoõhtutel.

Ühesõnaga, jätke see nimi meelde, sest Ossie on siin, et jääda. Eriti on ta siin, et jääda 9. jaanuar Von Krahli. Tegelikult jääda ei pruugi, aga mine tea. Lisaks Ossie’le astuvad üles plaadipoodnik Madis Nestor ja resident Firejosé.

Pilet 8 eurot

Uksed 23:00

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles