Uudistoode Eesti ilumaastikul: kodumaine särapuuder

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ontic Minerals

Kodumaine kosmeetikabränd Ontic Minerals tuli vahetult enne jõule välja uue hitt-toote särapuudriga (inglise keeles highlighter). Nagu ka kõik teised selle brändi tooted, on ka särapuuder täiesti looduslik ja naha tervise eest hoolitsev. 

Särapuuder on kergelt kreemika pärlitooniga, mida reedab ka toote nimi «Pearl Highlighter».

Toode on väga mitmeti kasutatav ja kindlasti võiks kuuluda iga naise meigikotti. Seda võib kanda õrnalt üle näo sädeluse andmiseks. Puudriga saab rõhutada ka näo esilekerkivaid piirkondi ehk neid, kuhu langeb valgus. Särapuuder on väga naturaalne, niisiis ei jäta see õrna kasutamise korral nägu liigselt läikima, kuigi õrna ülesehitamisega saab tekitada näkku väga glamuurse kuma. Puuder ei ole ei liiga tume ega hele, seega sobib see igale nahatoonile.

Toodet saab soetada endale Tartu Kaubamajast, ILU poodidest, Solarises asuvast Eestikosmeetika poest Pillerkaar ja ka Ontic Minerals kodulehelt www.onticminerals.ee 


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles