Vaata, kas 2015. aasta horoskoop läks täide: Lõvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõvi
Lõvi Foto: Repro

2015. aastal liiguvad Lõvid suurema vabaduse, kuid ka suurema vastutuse suunas. See, mis veel paar aastat tagasi oli must, on muutunud valgeks. Koos selginemise ja valede kadumisega muutuvad nii sisemine kui väline. Mingi aastakümneid kestnud nõiaring, milles sa ei tahtnud osaline olla, kaob. Elu võib nõuda ka uue pusle kokkupanekut, kuid kas sa oled selleks valmis? Võid oma elust avastada isiku, kes on seal olnud pikka aega, kuid sa ei ole temaga lähemalt tutvunud. Nüüd on selleks õige aeg.

KARJÄÄR

Ära lase oma tööalaseid saavutusi kahandada, vaid vajadusel tõsta neid esile. Sellega jääd vajalikele ja su karjääri edasi aitavatele inimestele kergemini silma. Kui rivaalid kipuvad liiga kandadele astuma, astu samm tagasi, et nad saaksid sammu edasi astuda ning särada. Nad ei pruugi tunnistada või siis aru saada, kes on tegelik hall kardinal. Ära reeda enda olemust ega tegevuskava enne, kui muud enam üle ei jää.

SUHTED

Tead elu rütmilisust ja saad aru ka suhete rütmilisusest. Suhe, mis veel paar kuud tagasi andis sulle väga palju, võib nüüd 2015. aastal olla lagunemise äärel. Ära torma midagi päästma enne, kui oled saanud vajaliku info. Oled Fortuuna soosikuks siis, kui läbid edukalt emotsionaalse proovilepaneku. Ära anna vaenlastele mõtlemata ütlustega kõne- ja ründamisainet, mis võivad sulle tähtsaid suhteid kahjustada. Emotsionaalsed manipuleerimised ei ole sinu teema ja kui need tekivad, astud minema.

RAHA

Lõvi ja raha? Need on lausa sünonüümid ja see kehtib ka 2015. aastal. Isegi kõige tagasihoidlikumad Lõvikesed suudavad endale piisava varu tagada. Lähed maailmas levivate uute investeerimistrendidega kaasa ja sa ei kahetse mitte midagi. Pole ka põhjust, sest rahaline pöörasus on praegu soositud. Võid rahalises mõttes saada kellegi teejuhiks.

TERVIS

2015 võib olla mitmete uute treeningute algus. Treenid end nii vaimses kui füüsilises mõttes. Kui aga ikkagi haigestud, siis lase enda eest hoolt kanda. Naudid seda protsessi ise ja seda naudib ka su poputaja. Ole visa, mis puudutab elustiili ja söömisharjumuste muutmist. Tunned, et teatud toiduained ja joogid on sinu jaoks end ammendanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles