Selguvad Eesti ilulemmikud 2010

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne & Stiil "Ilulemmik 2010"
Anne & Stiil "Ilulemmik 2010" Foto: Anne & Stiil

Ajakiri Anne & Stiil tunnustab esimest korda aasta parimaid ilutooteid. Anne & Stiili Ilulemmik 2010 võitjad valib välja ilu- ja moemaailma professionaalidest ning tuntud inimestest koosnev žürii. Ilulemmikud selguvad pidulikul auhinnagalal 25. novembril.

«Konkurss on eriti rõõmus uudis just tegusale Eesti naisele, kel pole mahti iluasjadesse sügavuti pühenduda, kuid kes tahab ometi hoolitseda enda eest hästi ja olla kursis selle ala hittidega,» kommenteeris Anne & Stiili peatoimetaja Merle Liivak.

«Meie Facebooki fännikülje abil selgus, et 90% naistel on raskusi endale sobivaima toote leidmisega, sest valik on ju meeletu.»

Anne & Stiili kokku kutsutud žürii tunnustab viimase aasta jooksul müügile jõudnud tooteid, mille kvaliteet ja usaldusväärsus paistab eriliselt silma. Žürii koosseisu kuuluvad moekunstnik Tiina Talumees, tantsija ja saatejuht Kaisa Oja, juuksur Katrin Pilk, jumestaja Loore Härmat, fotograaf Olga Makina, kosmeetik Marite Talbre, Anne & Stiili moe- ja ilutoimetaja Ester Kannelmäe ning peatoimetaja Merle Liivak.

Anne & Stiili Ilulemmik 2010 võitjad pärjatakse 12 kategoorias: kehahooldus, juustehooldus, soenguviimistlus, näohooldus, jumestuspõhi, meik, parfüümid, päikesetooted, maniküür ja pediküür, innovatsioon, ilutegemise vahendid ja lugejate lemmikud.

Viimase kategooria valiku tegid Anne & Stiili lugejad, kes hääletasid Facebooki fännikülje kaudu ja e-maili teel. «Väga tore, et uhkete rahvusvaheliste brändide kõrval nimetati korduvalt ka kodumaise kaubamärgi Joik tooteid,» rõõmustas Merle Liivak.

Ilulemmikute teemale on pühendatud ka Anne & Stiili detsembrinumber, millest võib leida võidutoodete ülevaate. Elevust tekitavaid teemasid leiab ajakirjast veelgi.

Milline on Sinu lemmikuim ilutoode?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles