Modellisaate blogi! Miks hüppas saatesse üllataja - Carmen Kassi õepoeg Antonio?

Katrin Pauts
, «Eesti tippmodelli» peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2

 «Eesti tippmodelli» peatoimetaja Katrin Pauts kirjutab modellisaate blogis:

Uskumatu - modellisaatest langes üks võistleja välja, aga osalejaid on ikka veel 13, sest asemele tuli väga eksootiline mees! Kas see polnud ebaõiglane nende suhtes, kes terve pika castingu läbi tegid ja lõpuks sõelale jäid?

Kahtlejatele rahustuseks: ka modellisaate uus osaleja Antonio ei pääsenud suvisest castingust, vaid käis end enne teist vooru saatetiimile ette näitamas nagu iga teinegi osaleja. Olime temast lummatud, aga kahjuks pidime talle käega lööma – selgus, et võtteperioodi alguses viibib noormees välismaal. 

Aga saatus lõi uue võimaluse Antonio siiski saatesse võtta. Modellisaate teises episoodis selgus, et kohtunikele algul vägagi potentsiaalikana tundunud Maria seisab silmitsi ületamatu terviseprobleemiga - tema nägu ei talu meiki! Võib-olla leidub reaalses modellimaailmas ka temale oma nišš, kui pildistamiste ja moeshow`de korraldajad vaevuvad spetsiaalselt tema jaoks allergiavabu meigitooteid hankima. Meie võtteperiood aga oli selle avastuse ajaks täies hoos, spetsiaalset kosmeetikat varuda ei olnud aega ning Maria jaoks oleks kõik võinud päris rängalt lõppeda. 

Tegime raske otsuse - Maria peab saates oma koha loovutama. Me ei saa selle kohta öelda, et ta langes välja, sest Maria fotod olid kaunid ja selles osas oleks mõnele tema konkurendile olnud hoopis suuremaid etteheiteid. Kõigil oli kurb Mariat ära saata, aga inimese elu ja tervis on tähtsamad kui võistlus. 

Maria allergia tähendas meie tiimile soola päheraputamist, et oleme castingul midagi olulist kahe silma vahele jätnud. Kuna keegi jäi oma võimalusest seetõttu ilma ja samal ajal kuulsime, et Antonio on tagasi Eestis, otsustasime, et ta saab saatesse tulla. 

See, et Antonio on supermodell Carmen Kassi õepoeg, ei omanud meie valiku juures tähtsust ning ka Antonio ise ei edvistanud sellega. Antonio ema Victoria on samuti olnud modellindusega väga tihedalt seotud ja asutanud enda modelliagentuuri. 

Modellisaate võtete ajal teadis ainult mõni konkurent, kes on tema kuulus sugulane. (Väike kõrvalepõige: kui Eestis modellisaadet tegema hakkasime, pakkusime saatejuhtimist loomulikult ka meie rahvuslikule uhkusele Carmen Kassile, aga siis oli Carmen parajasti oma karjääri absoluutses tipus ega leidnud selleks aega.)

Muidugi ei meeldinud vapustava välimusega noormehe saabumine tema meeskonkurentidele. Silmnähtavalt vajus näost ära German, kes oli end juba favoriidiks pidanud. 

Neidudele aga tähendas Antonio tulek midagi muud - nagu Anastassia hiljem päevaintervjuul nurises, heitsid mõned piigad otsemaid peaaegu kõik riided seljast ja lehvisid modellimajas aluspesu väel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles