Supermodell Karmen Pedaru: ma jälestan kingituste tegemist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne&Stiili lluauhindade gala 2015 Kultuurikatlas.
Karmen Pedaru pälvis aasta Ilulooja tiitli
Anne&Stiili lluauhindade gala 2015 Kultuurikatlas. Karmen Pedaru pälvis aasta Ilulooja tiitli Foto: Erlend Štaub

Supermodell Karmen Pedaru rääkis Kanal 2 «Reporterile», millised näevad välja tema jõulud.

Kui Karmen väike oli, maskeerusid jõuluvanaks tema isa või onu.

«Luuletuste õppimine oli ikka kaks nädalate enne iga päev, et ikka kingituse kätte saaks,» meenutas Karmen. «Aga praegu mul pole isegi olnud kuuske. Ma lihtsalt lähen tavaliselt mägedesse lumelauaga abikaasaga sõitma. Võibolla, kui lapsed tulevad, siis on jõulud jälle teema.»

Nii on unustusse vajunud ka kingid. Karmen tunnistas, et jõulukinkide tegemine on tema jaoks täielik peavalu.

«Ma jälestan kinkide tegemist,» tunnistas ta. «Tegelikult ma ei kingi isegi abikaasale sünnipäevaks midagi, sest minu jaoks, kui sa teed kingi, peab see tulema südamest. Mulle meeldib rohkem teha kinke siis, kui ma näen midagi kuskil ja ma lihtsalt ostan selle. Mitte, et ma pean minema poodi ja ostma inimesele kinke. Mulle ei meeldi, kui see määratakse mulle ette. Nii et ma ei ole väga suur kinkide tegija kindlasti.»

Karmeni jaoks pole ka kingi saamine kerge: «Ma parem ostan endale ise. Ma ei tea kunagi, kuidas käituda, kui ma selle kingi saan. Ma hakkan punastama...»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles