Tervita talve veerandtunnise pööripäevarituaaliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvine pööripäev Stonehenge`is
Talvine pööripäev Stonehenge`is Foto: SCANPIX

Teisipäeval, 22. detsembril 2015 on talvine pööripäev. Me elame kalendrite ja kellade järgi ja võib tunduda, et aeg liigub ühtlase kiirusega. Tegelikult see nii ei ole. 

Talvisel pööripäeval seisab aeg paigal ja moodustub eriline ajasilmus, kirjutab Salasõna. Aeg koosneb minevikust, olevikust ja tulevikust ning nende aluseks on igavikuline ehk maagiline aeg. Pööripäeval puutuvad need erinevad ajad kokku ja siis tekibki ajasilmus, mis on täpselt 24 tundi pikk. Talv algab 22. detsembri hommikul kell 6.47 ning 12 tundi enne ja 12 tundi pärast seda on aasta kõige maagilisem aeg, mil saame vabaneda minevikutaagast ja luua õnnelikku tulevikku. Niisiis – pööripäeva maagia aeg algab esmaspäeva, 21. detsembri õhtul kell 18.47 ja lõppeb teisipäeval 22. detsembril 18.47.

Kuidas 15 minuti maagiat teha?

See tseremoonia on nii lihtne, et varasema kogemuse puudumine pole mingiks takistuseks. Pööripäeva ajasilmuses saab igaühe enda sisemine tarkus tööle hakata. Sul pruugib vaid alustada ja su sisemine tarkus aitab sind, tuues pähe just sinu jaoks õiged mõtted.

1. Ettevalmistused

Maagia algab vajalike vahendite leidmisest. Värvid mängivad tseremoonias olulist osa. Otsi välja 1 valge küünal ja 7 värvilist asja: must, valge, kollane, sinine, punane, roheline ja kuldne. Need võivad olla suured või väikesed asjad. Mina valisin näiteks mustade kaantega märkmiku, valge paberilehe, kollase päikese, mis on puust tehtud ja kollaseks värvitud, väikese sinise siidsalli, punase küünla, rohelise kuuseoksa ja kuldse ümmarguse kuuseehte.

2. Kolm tähtsat asja

  • Keskendumine on kõige olulisem. Tseremooniaks on vaja rahulikku kohta. Maagiat ei pea tingimata üksi tegema. Sõprade, pere või armastatuga koos tehtud tseremoonial on nii mitu korda rohkem väge, kui on sellest osa võtvaid inimesi. Kui aga eelistad üksi tegutsemist, siis vajad kohta, kus saad 15 minutit omaette olla. Kui kodus pole kohta, siis pane soojad riided selga ja mine õue. Talvine hämarus ja karge loodus loovad maagiale eriti väekad raamid. Valge küünal võiks olla õues kaasas klaastopsis, et tuul seda ära ei puhuks. Kui aga üldse mingit kohta pole, siis sobib ka vannituba. Uks kinni ja maagia võib alata!
  • Taotlus on samuti tähtis. Kui alustad, siis lausu taotlus: Ma soovin, et kõik toimub minu enda ja kogu universumi kõige kõrgemaks hüvanguks. Mõned pelgavad endale head soovida, sest kardavad olla egoistid. Kui sa arvad, et keegi teine jääb millestki ilma, kui sa endale rohkelt head soovid, siis sa eksid. Universumi igavikulisel tasandil valitseb küllus. Kõike saab luua ja enda juurde materiaalsesse maailma tuua, kui vaid oskad. Ma ei väsi imestamast selle üle, et mingil imelisel moel saavad kõigi soovijate soovid täidetud ning üldine harmoonia sellest ei vähene, vastupidi – harmoonia ja tasakaal meie ümber ja sees vaid suureneb.
  • Tänulikkus on manifesteerimise alustala. Hoia tänulikkust oma meeles ja südames kogu aeg ja seda isegi siis, kui keskendud minevikusündmustele, mis on toonud su ellu kannatusi. Pole halba heata. See, mida me halva hulka liigitame, on hoopis väärtuslik õppetund. Las maagiline ajasõlm aitab seda näha!

3. Tseremoonia

  • Esimesed 5 minutit kulub mineviku puhastamiseks ja lahtilaskmiseks. Võta oma käte vahele must ese. Seejärel mõtle minevikus toimunule. Pole oluline, kas lähiminevikule või kaugemale minevikule, sest ajasilmuses sulavad ajad kokku. Mida sa oma ellu enam ei soovi? Millel on aeg minna? Millest sa tahad lahti lasta? Hingevalu, reetmine, solvumine, hirmud, enesekindluse puudus, vaesus, igavus, halb tervis, üksindus … Hinga sügavalt sisse, keskendu mõttes sellele, millest sa lahti lased. Nüüd aseta musta eseme peale valge ese. Hinga pikalt ja mõnuga välja ja lase minevikul minna. Tee seda just nii mitu korda, kui mitu asja, olukorda, inimest sa tahad saata minevikku. Usu mind – ajasilmus võtab need vastu ja nad kaovad vuhinal musta auku.
  • Järgmise 5 minuti jooksul keskendu olevikule. Võta ühte kätte sinine ese ja teise kollane ese. Mõtle sellele, mille jätkumist sa oma elus soovid. Mis on hästi? Mis sulle meeldib? Mis toob rõõmu? Valgusta oma soovi kollase värviga, mis annab elujõudu ja sinise värviga, mis annab su soovile rahu ja stabiilset jätkuvust. Keskendu soov soovi haaval järjepanu kõigele, mida soovid jätkuvat.
  • Viimase 5 minuti jooksul suuna oma taotlus tulevikku. Võta kätte punane ja roheline ese. Punane sümboliseerib tuld ja roheline armastust. Mõtle sellele, mida tulevikult soovid. Mida sa soovid järgnevaks aastaks? Järgnevaks 5 aastaks? 10 aastaks? Keskendu oma soovile ja saada sellele rohelist armastuse värvi kogu südamest. Seejärel aseta kujutluses oma soov tulevikku ning pane selle kohale põlema punane tuli. Ära ole oma soovidega tagasihoidlik. Soovida võib kõike, sest sa oled parimat väärt. Sa ei pea teadma, kuidas Universumi jõud su soove täidavad. Nad täituvad kindlasti. Lihtsalt mõnikord on aeg soovimise ja täitumise vahel nii pikk, et me oma algset igatsevat mõtet enam ei mäletagi. Pööripäeva maagia aitab täideminekule tublisti kaasa.
  • Tänamine. Lõpetuseks võta kätte kuldne ese. Tunneta tänu oma südames ja oma kujutluses raputa kuldset sära nii minevikule, tulevikule kui olevikule. Sa oled teinud oma parima. Lase oma soovid vabaks, anna need nüüd universumi loovate jõudude kätte.

Pööripäeva maagiline aeg toob sulle võimaluse oma elu muuta. Võta sellest kinni ja loo koos ajasilmusega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles