Kuulsused ja kinnisvara: kes olid tänavu suurimad võitjad ja kaotajad?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cameron Diaz müüb oma kullakarvalist Manhattani korterit.
Cameron Diaz müüb oma kullakarvalist Manhattani korterit. Foto: Kuvatõmmis/warburgrealty.com

Alles paari päeva eest kirjutasime, kuidas noorukese poptähe Taylor Swifti kinnisvaraportfellis on 70 miljoni dollari eest maju ja kortereid. Millised kuulsused tegid lõppeval aastal edukaid kinnisvaratehinguid ja kes sai rahaliselt mööda pükse, selle on kokku võtnud kinnisvaraleht Trulia.

Cameron Diaz võib olla blond, kuid kahtlemata on tegemist osava ärinaisega: oma Manhattani korteri eest, mille sisekujundajaks Kelly Wearstler, kasseeris näitlejanna tublid 4,25 miljonit dollarit, mis on pea kaks korda rohkem, kui ta korterit ostes selle eest maksnud oli. Filmikaunitari uus kodu asub samuti Manhattanil Chelsea linnajaos ning maksis 9 miljonit dollarit. Lisaks kuulub tema kaasale Benji Maddenile 1,49 miljonit dollarit maksev bungalow Los Angeleses, kuid suure osa ajast veeda9,b paarike ka Diaze'i  Beverly Hillsi häärberis, mille naine viie aasta eest 9,44 miljoni dollariga ostis. Pole paha pereportfell, või mis?

Kiita said kinnisvaratehingute eest märulistaar Jason Statham ning tema modellist kaasa Rosie Huntington-Whiteley: nemad alustasid ühist elu 13-miljoni dollarilises Beverly Hillsi villas, kuid Statham tegi teisegi eduka kinnisvaratehingu, ostes 2,7 miljoni dollariga maja Los Angelese kuulsal Sunset Strip'il. Oma Ben Stillerilt ostetud maja Hollywood Hillsis pani Statham juunis 8,99 miljoni dollariga müüki, ostjaks ei keegi muu kui The Big Bang Theory staar Johnny Galecki: kuulsused eelistavad ikka omavahel kinnisvaraäri ajada.

Kinnisvarakunnideks peab Trulia ka ekstravagantset paarikest Kim Kardashiani and Kanye Westi: nood ostsid näiteks 3 miljonit dollarit maksva naaberkinnistu ning lasid sellelt kõik oma privaatsuse nimel maha lammutada. Jutud käivad, et värvikas duo ostnud aga uueks koduks 20 miljonilile hinnatud hiiglasliku maavalduse.

Kõigil mõistagi nii hästi ei lähe: näiteks Tom Cruise püüab juba tükka aega  50 miljoni dollariga lahti saada oma maavaldusest Los Angeleses, mille ta omal ajal koos eksnaise Katie Holmesiga soetas, samuti ootab 59 miljoni eest ostjat tema hiiglaslik maahäärber Colorado osariigis maaililises Telluride'is.

Hinnakorrektuuri pidi oma kinnisvaralt tegema ka supermodell Tyra Banks: pannud oma Beverly Hillsi kodu 7,75 miljoni dollariga müüki, las ta hinna alla 6,9 miljoni peale, kuid ostjat ei paista ikka kusagilt. Kaotus tuli vastu võtta ka Baywatchi näkineiul Carmen Electral: Hollywood Hillsis asuva maja eest, mille ta aasta tagasi 2,68 miljoni dollariga ostnud oli, sai ta tänavu müües vaid 2,35 miljonit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles