Laisa tüdruku kümme ilutrikki

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ei ole harjunud meiki kandma või läheb sul alati pidulik meik nässu? Või oled lihtsalt natuke laisk ja ei viitsi meikimisele ülemäära aega kulutada? Siis need trikid päästavad päeva!

Cosmopolitan.com annab nõu, kuidas pühade ajal kiirelt meigiga imesid teha.

1. Lihtsaks suitsusilmaks sulge silm ja kanna pintsliga tumedamat lauvärvi korraga nii ülemistele kui alumistele ripsmetele. Ava silm ja hajuta kergelt. Valmis!

2. Lisa pidulikkust ja kasuta highlighter’it lauvärvina ja põskedel.

3. Mäkerda tušiga. Kui ripsmetušš nahale läheb, kasuta see ära ja hajuta sõrmega, saavutades nii kerge suitsusilma efekt.

4. Suitsusilm kreemlauvärviga. Torka sõrm kreemlauvärvi sisse ja hõõru see laugudele, see on lihtsaim viis suitsusilma tekitamiseks.

5. Kasuta päikesepuudrit põsesarnadel ja silmalaugudel.

6. Loobu silmameigist kogu täiega ja vali selle asemel värvikas huulepulk. On hämmastav, kuidas õigesti valitud huulepulk jätab mulje, nagu sa oleksid täismeigis.

7. Kasuta kaht huulepulka: huulte keskossa määri heledamat tooni, nurkadesse aga tumedam huulepulk. Nüüd sulata kaks värvi omavahel kokku ja su huuled on optiliselt lopsakamad, pealegi on mitu eri tooni huultel trendikas.

8. Kasuta huulepulka põsepunana.

9. Vaata telefonivalguse abil, kuidas puuderdada. Kui sa täpselt ei ole aru saanud, kuhu käib näol highlighter ja kuhu ruuž, siis valgusta telefoniga nägu. Vari, mis tekib sarna alla, on piirkond, mis tahaks tumedamat ruuži, helendav põsesarn aga ootab highlighter'it.

10. Kahe minutiga juuksed koolutatud: pane juuksed hobusesabasse, tee kaheks ja kooluta kõigepealt üks, siis teine salk. Võta pats lahti ja voila! Juuksed koolutatud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles