Õed sünnitasid vaid mõneminutilise vahega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikesed Isabelle ja Phoebe ootavad oma esimesi jõule.
Väikesed Isabelle ja Phoebe ootavad oma esimesi jõule. Foto: Caters / Scanpix

Eelmise aasta detsembris said õed Jo-Anne (22) ja Rebecca Hurt (25) ühel ajal teada, et ootavad last. Mis aga veelgi uskumatum: nad tõid beebid ilmale samal päeval, vaid mõneminutilise vahega.

Õed on nüüd uhked emad kahele tütrekesele: Isabelle’ile ja Phoebe’ile. Ilmale tulid beebid samas sünnitusosakonnas, nii et õdede ema Pauline (52) jooksis 17. augustil kahe toa vahet ning lõpuks oli vastsel topeltvanaemal au läbi lõigata nabanöörid, kirjutab Daily Mail.

Jo-Anne ei suuda senini hästi uskuda, et nad samal ajal rasestusid ja ka sünnitasid. «Me oleme alati olnud väga lähedased ja kõike koos teinud,» ütleb ta. «Ju siis pole imestada, et me ka samal ajal rasedad olime.»

Nüüd tähistavad samal päeval sündinud õetütred oma esimesi jõule ning Jo-Anne ja Rebecca on kindlad, et nende tütred kasvavad üles sama lähedastena, nagu nemad on omavahel alati olnud. Muide, šansid, et kaks õde samal päeval sünnitavad, on üks 2000st.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles