Mida kinkida naisele?

Kristina Herodes
, moetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Naisele kingituse tegemine võtab ka kõige armastavamal mehel tihti pea halliks. Sest naiste meeled tegelevad ju hulluksajavalt udupeente pisiasjadega … Just need määravad, kas kingitus meeldib või mitte. Naiste ilu-, aroomi- ja ehtemaailm näib tundmatu ja hirmutav, kuid hulljulge dessant sinna väärib vaeva – naised armastavad kauneid, romantilisi ja isiklikke kingitusi. See ongi peamine õnnestumise valem: tee kingitus konkreetselt naisele, mitte kodule või ühiseks hüvanguks. Parfüüm teeb niisiis pannile pika puuga ära!

Foto: PantherMedia

Nutikas ja soodne

Foto: Tootjad
naised armastavad kauneid, romantilisi ja isiklikke kingitusi.

1. It’S Skin huulepalsam 6.50 Makrooni disaini ja hõrgutava maasikalõhnaga ülinunnu iluasi.

2. Avon Femme sensuaalne lõhnakomplekt 14.99 (tavahind 30.00) Femme on ülimenukas lõhn, kus tunned mahlase pirni, magnoolia ja puidu noote. Kaunis karbis parfüümvesi, kehavaht ja lõhnastatud parfüümdeodarant. Veel rohkem kingiideid leiad avon.ee.

3. Piparkoogi-jõuluseep (tradehouse.ee) 5.30 Orgaanilisest glütseriinist nahka pehmendav käsitööseep, imehea lõhnaga! Valmistatud lisaainetevabalt ja traditsioonilise retsepti järgi.

4. Palmer’s pruunistav ihupiim 13.50 Iga naine tahab talvepidudel jumekam olla! Mugav pihustiga pudel ja rikkalikult niisutav koostis. Tõeliselt mõnus ja kindla peale kasutust leidev ilukink.

Foto: Tootjad

5. Sothys ilutoodete kommituutu (Kaubamajad, I.L.U, beautystore.ee) 15.- Kaunis karbis 2 minitoodet menukite seast ja tuliuus Hydra3Ha kreem. Mustas tuutus kreem kuivale nahale, kuldses geel-kreem normaalsele - kombineeritud nahale.

6. Oriflame Tendre Care huulepalsamite kinkekarp 22.90 Imekaunis kinkekarbis on neli erinevat healõhnalist kaitsvat huulepalsamit.

Foto: Tootjad

7. Isadora talvepalett 23.50 Kaunis kuldne karp, kus on olemas kõik efektse õhtumeigi jaoks: heledad ja tumedad toonid, varjutus ja glamuurne sädelus.

8. The Body Shop kuldne särapuuder 24.50 Glamuurne kullavihm ajaloohõngulises pumbaga pudelikeses. Selline iluasi võlub ära küll iga naise!

9. Woodenfly jänkupross (woodenfly.com) 13.90 Noore meistri Tiina Sokolova võluvad käsitööna valminud prossid. Magnetkinnitus ei lõhu riideid. Lisaks jänkukestele leiab lilli, liblikaid ja kiisusid.

Foto: Tootjad

Eriline ja hinnaline

1. Turbliss sära andev rabavesi 24K kullaga (Zero showroom) 35.- Hea Eesti ilu! Puhas turbavesi kullaga silub kortsukesi ja annab võrratu kuldse sära.

2. Herra Protect juukseparfüüm kaunis ridikülis (I.L.U kauplustes ja Kaubamajas) 59.- Kingituseks nagu loodud kuldne, must või puudriroosa kotike sisaldab kasulikku juukseparfüümi kahes suuruses. Juuksed püsivad kogu päeva värsked-lõhnavad.

Foto: Tootjad

3. Acca Kappa juuksehari, 38.86 Naturaalsete harjastega Itaalia käsitöö-juuksehari kaitseb juukseid ja näeb kaunis välja. Kui tahad Rapuntslile rõõmu teha, jäta meelde!

4. Secrets de Sothys luksuslik kinkekarp 135.- Tõhusad noorendavad iluimed ühes kullasärases karbis – 15 aktiivkomponendiga näokreem, Global anti-age stressi leevendav seerum ja volüümi andva efektiga huulehoolduskreem.

5. The Body Shop Frosted Cranberry suur kinkekomplekt 49.- Luksuslik karbitäis kehahooldustooteid. Dušigeel 250 ml, kehavõi 200 ml, huulepalsam 20 ml, sädelev kehasprei 100 ml.  

Foto: Tootjad

6. Bellápierre kontuurimise Pro Palette 39.- Üks mugav nahasõbralik mineraalne palett, mis teeb näo vormimise ja kontuurimise lihtsamaks kui iial enne. Iga meigisõbra unistus.

7. Bellápierre XII silmapalett 29.- 100% mineraalne silmameik, värvigammad Natural ja Smorky on kullaprooviga klassika, mis sobivad iga silmavärviga.

8. Canna pontšod (canna.ee) alates 47.- Eesti käsitöömeistrite valmistatud, originaalse varrukalõikega pontšod on kvaliteetsest 100% puuvillasest lõngast ning rikkalikus värvivalikus. Väga

mugav ja leidlik kingitus.

9. Seco kõrvarõngad (Zero showroom) 129.- Omanäolises ehtekollektsioonis põimuvad Eesti loodus ja kaugete maade pärimused.

10. Good Bad Not Ugly kõrvarõngaseeria «Muri» (TALI ja A-galeriis) alates 55.- Ester Faimani lõbusad disainkõrvarõngad viies värvitoonis.

11. Monquer sõrmus Les Papillons (monquer.com, TALI) 95.- Eesti hõbeehted, loojateks Kateryna Pishon, Vitali Holstinin ja  multitalent Anni Jürgenson.

Foto: Tootjad
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles