Pildid: Madonna Pariisis - terrorihirm ei murra meid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA laulja Madonna andis eile Prantsusmaa pealinnas Pariisis kontserdi, kus vihjas ka 13. novembril Pariisis aset leidnud terrorirünnakule, milles kaotas elu 130 inimest.

Madonna sõnas kontserdil, et terrorihirm ei murra pariislasi ega kedagi teist, edastab The Local.

«Mõtlen sellele, mis toimus ligi üks kuu tagasi. Prantsusmaa ja Pariis on teiste linnade südames. Inimkond on üks suur süda, mis lööb ühes rütmis ning armastuse jõud on suurem kui jõu armastamine,» teatas lauljanna.

Ta lisas, et ta oli Pariisis esmakordselt 20-aastasena ja sai sellest linnast inspiratsiooni teha muusikat.

«Tänan, Pariis, et külvasid südamesse armastuse muusika vastu,» lisas staar.

Lisaks tavapärasele kontserdile kandis Madonna ette ka Prantsusmaa hümni «La Marseillaise», olles mähitud Prantsuse lippu. Kuna enamik kontserdil olnutest olid prantslased, siis lauldi hümni kaasa.

Pärast kontserti suundus Madonna Place de la Republique`ile, millest on saanud Pariisi terroris hukkunute mälestuspaik. Seal esitas laulja veel paar pala, millele rahvas kaasa laulis.

Madonna kandis vabas õhus koos kitarrist Monte Pittmaniga ette palad «Like a Prayer» ja «Ghosttown», kuid ka John Lennoni «Imagine».

«See oli inspireeriv ehe elu, tõeline elu. Madonna avaldas Pariisile austust,» teatas 45-aastane inglasest turist Pete Hall, kes osales Madonna kontserdil ja järgnes talle Place de la Republique`ile.

13. novembril hukkus Pariisi terrorirünnakus elu 130 inimest ja 350 inimest sai haavata. Terroriteo eest võttis vastutuse äärmusrühmitus Islamiriik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles