Jõulukuul mängib ligi 400-s Eesti kaubanduskohas lauljatar Inese kaasabil valitud pühademuusika

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar ja saatejuht Eda-Ines Etti
Lauljatar ja saatejuht Eda-Ines Etti Foto: Erlend Štaub

Juba viiendat hooaega pakub Eesti suurim kaubanduskohtade taustmuusikaoperaator Artist Siseraadiod kaubanduskeskustes ja supermarketites sagivatele kingiostjatele heatasemelist jõulumuusikaprogrammi, mille koostamisel on kaasa löönud tuntud lauljad ning muusikainimesed.

«Siseraadiote tänavune külalistoimetaja on lauljatar ning telesaatejuht Eda-Ines Etti ning seda ettepanekut talle tegema ajendas meid nii tema särav isiksus kui loomulikult ka maitsekas stiil, millega Ines Eesti popmuusikas on alati silma paistnud,» ütles Artist Siseraadiote muusikajuht Dali Kask.

Foto: Erlend Štaub

Kaubanduskohtade tänavune jõulumuusika koosneb Inese valikul paljude maailmanimede võrratutest esitustest. Frank Sinatra, Stevie Wonder, Eartha Kitt, Bob Dylan, Sarah McLachlanElla Fitzgerald, James Brown ning Diana Krall on vaid mõned nimed popmuusika endistest ja praegustest tipptegijatest, kelle lauldud jõululaulud tänavu ostukohtades pühademeeleolu kujundavad.

Foto: Maksim Toome

«Paljud jõululood on juba aastakümneid või isegi aastasadu vanad, kuid neid kuulatakse igal aastal üha uuesti ja uuesti. Ma usun, et nii mõnedki meist, kaasaarvatud mina, ei kujuta oma pühi ilma nendeta ettegi. Teatud lauljate versioonid on mulle rohkem meele järgi ning need hakkavadki keskustes ja poodides tänavu mängima. Loodan, et neid kuulates läheb teie tänavune jõuluostude tegemine igati mõnusalt,» ütles Eda-Ines Etti ostlejatele tervituseks.

Artist Siseraadiod OÜ on Eesti suurim siseraadio- ja audiobrandingu teenuseid pakkuv ettevõte, mis tegeleb heliidentiteedi loomisega, taustmuusika kontseptsioonide ja muusikavalikute koostamisega, heli- ja evakuatsioonisüsteemide projekteerimise ja ehitusega, reklaamklippide tootmisega ning reklaami vahendusega kaubandus- ja teenindusettevõtete siseraadiotesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles