Miks Nõid-Nastja ei naerata?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega kuues saade
Tantsud tähtedega kuues saade Foto: Jelena Rudi

Viimases tantsusaates tegi žüriiliikme Jüri Naela murelikuks Nõia-Nastja kurb olek.

«Vaeslapsest sirgus inetu pardipoeg ja siis tuli pöialpoiss ja... Oehh, stoorit oli siin rohkem kui rubla eest,» kommenteeris Nastja ja Marko esimest tantsu õhtujuht Mart Sander.

Jüri Nael kiitis Nastja arengut tantsupõrandal taevani, kuid ei mõistnud, miks kaunitar kunagi ei naerata.

«Ma ei tea, kuidas me küll seda teeme! Mis trikiga Marko peaks seda seal tantsupõrandal tegema, et Nastja naerataks,» uuris murelik Nael.

«Marko, mõtle ometi see välja! Sa oled ju tantsuõpetaja! Mis trikiga saaks Nastjalt välja võluda naeratuse ka veel? Siis oleks kõik täiuslik!»

«Lugu oli küll vaeslapsest, kellest sai printsess ja siis oleks tulnud lõpus kohe kindlasti naeratada, aga Nastja, sinuga seda ei juhtunud! Kui vaeslaps viskab lihtsalt ürbi ära ja üldse rõõmus ei ole, siis pole ju kogu lool mõtet.»

«Võib jääda isegi mulje, et tegu on tehtud vägivaldselt. Et prints tungib vaelapse koju ja võtab naise kaasa, kes üldse ei taha tulla ja kellel on tegelikult võib-olla isegi mees olemas...  See on ju kurb lugu. Miks sa ei naerata ometi, Nastja?»

Mida arvad Sina, miks Nõia-Nastja peaaegu mitte kunagi ei naerata?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles