Ženja Fokini arvates on eestlane kitsi ja laisk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega kuues saade
Tantsud tähtedega kuues saade Foto: Jelena Rudi

Pühapäeval tantsusaatest välja langenud Ženja Fokin oli juhtunust silmanähtavalt šokis ja nimetas diivanil teleriekraani ees lösutavaid eestlasi kitsipungadeks.

Kohtunike poolt saadud maksimumpunktid ei taganud tantsusaate ühele säravaimale paarile, Ženjale ja Aleksandrale, kohta kolme parima tantsupaari hulka.

Mart Sanderi küsimusele, milliste emotsioonidega mees tantsupõrandalt lahkub, vastas staarstilist üllatavalt emotsionaalselt.

«Eestlane on kitsi! Nii kuradima kitsi, et ei raatsi anda raha isegi heategevusse,» lajatas Ženja tuhandete televaatajte kodudesse.

«Ärge lösutage diivanil, vaid tegutsege ja hääletage hea asja nimel! See raha läheb ju heategevusse, meie endi lastele!»

Aleksandral vaatajate vastu kibedaid tundeid polnud ning ta lubas osaleda tantsusaates ka järgmisel aastal. Loomulikult juhul, kui see üleüldse peaks toimuma ning teda ikka  osalema palutakse.

Mida arvad Sina? Kas eestlane suhtub heategevusse leigelt?

Ja kas Sina andsid oma hääle mõnele saates «Tantsud tähtedega» osalenud staarile?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles