Tippmodell Karmen Pedarul üks unistus veel täitumata: soovin poseerida Ameerika Vogue kaanel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karmen Pedaru 2015. aastal.
Karmen Pedaru 2015. aastal. Foto: Erlend Štaub

Sel nädalal väisas Eestit maailmaklassi staar, modell Karmen Pedaru (25), kes pärjati Ly Ranne Ilulooja 2015 tiitliga.

Karmen andis Eestis viibides ka mitmeid põnevaid intervjuusid. Saates "Hommik Anuga" rääkis juba 15-aastaselt modellindusega tegelema hakanud naine oma rõõmudest ja valudest, mis glamuurse eluga kaasnevad.

Karmen: Kõige ebameeldivam on modellinduse juures pidev käperdamine. Kogu aeg on sul keegi ümber. Üks katsub juukseid, teine nägu, kolmas toimetab sinu keha kallal. Kui ikka võõraste inimeste puudutused ei meeldi, siis on see väga raske.

Minu jaoks on raske ka väikeste kingade kandmine moeshowdel. Minu jalg on päris suur 41-42, aga jalga pean panema näiteks kingad suurusega 38. Mul on pidevalt varbaküüned sisse kasvanud, olen käinud operatsioonidel ja operatsioonilaulat otse moelavale läinud.

Olen näiteks ühel moeshowl neli korda järjest kukkunud. Olime enne showd joonud pisut liiga palju šampanjat ja lava oli kaetud roosilehtedega, mis olid kingade all libedad.

Tervist kahjustav on kindlasti ka pidev reisimine. Arvatakse, et modellid tarbivad narkootikume või suitsetavad palju. See kõik jääb siiski aastate taha. Täna ei pane enamus modellidest enam suitsu ettegi.

Foto: SCANPIX

Karmen lisas, et tema kõige suuremaks unistuseks on pääseda moepiibel Vogue Amerika väljaande kaanele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles