Vaata pilte: Kriss Soonik esitleb pühadeks loodud limited edition erikollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jõuluajale kohaselt on erikollektsioonis kuldsed ja hõbedased sädelevad trippidega topid, püksid ja pesukomplektid. Tagasi on ka ideaalselt kingituseks sobivad veluurist pitstiibadega hommikumantlid. Sel korral kolmes värvis - punased, tumesinised ja mustad.

Brändile omaselt on valminud ka spetsiaalne pildiseeria, mille nimeks «Be a dazzling disco ball in a lounge full of lightbulbs» (tõlkes: «Sära nagu diskopall tavaliste lampide hulgas»). Fotograaf Sandra Palm tabas kõige mängulisemad hetked just pühade tähistamiseks. 

Foto:
Foto: Foto: Sandra Palm

Eestisse jõudis Kriss Soonik Loungerie alles 2011. aasta sügisel, kui seda hakkas esindama pesupood Ulakas Kaunitar.

Kriss Soonik Loungerie bränd ja selle arendamine sai alguse pea seitse aastat tagasi. Kriss Sooniku disainpesu eripära on see, et enamus sellest on kantav ka ülerõivastena (lingerie ehk aluspesu ja loungewear ehk sohva- ja ööriided moodustavad kokku «loungerie»). Brändi üks märksõnu kvaliteetsed kangad ja erilised detailid- kuldsed logoga nööbid, tripid ja muud detailid.

Foto:
Foto: Foto: Sandra Palm

Kogu Kriss Sooniku looming toodetakse Eestis. Brändi leiab viieteistkümnest riigist, eksootilisematest kohtadest näiteks Saudi- Araabia ja Jaapan. Brändi kohta on artiklid ilmunud moeajakirjades Vogue, ELLE, GQ, Cosmopolitan ja Style.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles