«Minu imeline muutumine»: mida küll sellise ninaga peale hakata?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imeline muutumine», Chatarina hädas oma ninaga
«Minu imeline muutumine», Chatarina hädas oma ninaga Foto: TV3

Kui nina on nii suur, siis peita pole seda kusagile. Kui rinnad on erineva suurusega, siis tuleb kas sellega leppida või ennast muuta lasta. Chatarina valis «Minu imelise muutumise».

26 -aastane tagasihoidlik Chatarina loodab, et keegi teda eriti ei märka. Kuid teda märgatakse, sest Chatarinal on nina, mida lihtsalt ei saa märkamata jätta. 

Chatarina töötab ju lasteaias ja lapsed teadagi ei häbene sugugi uudishimulikult uurida, kui miski keelel kibeleb. Pole ime, kui Chatarinal tuleb üha uuesti ja uuesti vastata küsimusele: «Chatarina, Chatarina, miks sul nii suur nina on?» Nina pärast ta esialgu saatesse kandideeriski. Läks tükk aega enne, kui ta julges välja öelda ka selle, et ta ei tunne end piisavalt naisena mitte üksnes suure nina pärast, vaid ka sellepärast, et tal on nii väikesed ja erineva kujuga rinnad. Ja uued rinnad saab Chatarina saate abil meetodil, mis on paljudele üllatuseks.

Tänaõhtuses muutumissaates näeme, kuidas väikeseid ja erinevaid rindu võib ka ilma silikooni või soolalahuseta suuremaks muuta. Naistel on kindlasti põnevust küllaga.

Vaata Chatarina muutumise lugu juba täna õhtul kell  20.00 TV3-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles